SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

WTA ROMA, TURUL 2 // Naomi Osaka nu știe ce a lovit-o » Caută explicații după ce a fost surclasată de Halep: "Simona și-a dat seama"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 19:52

Japoneza Naomi Osaka a oferit primele declarații după ce a fost demolată de Simona Halep în meciul din turneul de la Roma, scor 1-6, 0-6. Osaka a luat primul game, apoi Simona a câștigat 12 la rând. Japoneza, locul 21 WTA, a căutat explicații după umilința de azi. 

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, chiar nu ştiu. Simona e o jucătoare foarte bună, ocupă locul 1 în lume şi şi-a dat seama că nu-mi ies loviturile pe rever astăzi.

Tot timpul am fost sub presiunea că trebuie să fac mai mult şi asta m-a costat. Simona s-a mişcat excelent, toată lumea ştie cât de bună e la acest capitol.

Ea are mai multă experienţă, în timp ce eu am avut una dintre acele zile când nu-ţi intră nimic", a spus Osaka la conferinţa de presă.

 Citește și: 

WTA ROMA, TURUL 2 // VIDEO Simona Halep face un meci PERFECT și se răzbună pe Naomi Osaka! A câștigat 12 game-uri consecutive și așteaptă adversara din optimi

WTA ROMA, OPTIMI // VIDEO Simona Halep și-a aflat adversara » Liderul WTA conduce categoric în meciurile directe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
761123740750819
Teofil Vasian  •  16 Mai 2018, 22:12

***: Abia de luni poate trece pe locul 2 dar nu se stie spre nefericirea unora. Vorbesti despre clasamentul la zi pe 2018.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

idi53
idi53  •  16 Mai 2018, 22:00

A castigat micuta mache doana,dar nu mai e LOCUL 1 WTA!Nu credeti? Scrieti WTA ratind live si veti avea o MARE SURPRIZA!

wishmaster
wishmaster  •  16 Mai 2018, 21:28

ați cenzurat cuvantul "***"? wow! am încetat de mult sa ma mai mir.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează