SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL FOUR LA BUCUREȘTI

Ana Cleger, eroina celor de de la Volei Alba Blaj: "Sunt atât de fericită încât nu-mi găsesc cuvintele!”

FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2018 23:39

Cubaneza Ana Cleger a fost din nou cea mai bună jucătoare a echipei din Blaj, ea reușind 27 de puncte în victoria cu Galatasaray, din sala Polivalentă, scor 23-25, 25-17, 25-22, 25-22.

  • Finala mare a Ligii Campionilor se joacă mâine, de la 19:00, între Volei Alba Blaj și Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport și liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 

Ana Cleger a venit la Alba Blaj încă de la începutul sezonului și a fost una dintre piesele care au dus cele cinci victorii din grupe. Ieri, în finală, voleibalistă în vârstă de 29 de ani și care joacă pe postul de universal/fals a fost din nou la înălțime, reușind cele mai multe puncte pentru echipa sa.

- Ana, felicitări, cum s-a simțit meciul din teren?
- A fost incredibil, nici nu știu cum să-ți explic, e un rezultat pe care ni-l doream, chiar dacă această echipă a jucat pentru prima oară. Sunt atât de fericită încât nu-mi găsesc cuvintele. E incredibil, sincer am lăsat totul pe teren și iată rezultatul acestei dăruiri.

- Cum a fost publicul?
- Ahh, a fost minunat, cred că a fost un punct în favoarea noastră, că publicul a fost tot timpul în favoarea noastră, ne-a sprijinit în momentele grele.

-Ați reușit să fiți o echipă...
- Cred că a fost ziua în care am fost cel mai unite. Am comis și greșeli, pentru că era inevitabil, dar am știut să trecem peste ele și să mergem înainte.

- Ce înseamnă acest rezultat pentru tine?
- E cel mai mare din viața mea, e un vis pe care-l am și pe care mi-l doream împlinit cât mai repede. Orice s-ar întâmpla, avem medalie asigurată, nu avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

- Ce v-a spus Darko Zakoci înainte de partidă?
- Să credem mult în noi, că nu contează ce nume sunt dincolo de fileu, că tot jucătoare sunt. Și să arătăm lumii la ce nivel am ajuns, în plus multă concentrare.

- Ce ai crezut după primul set?
- Nu a fost bun, l-am pierdut, dar în același timp ne-a ajutat să vedem ce nu facem noi bine, la ce sunt ele bune. Am lucrat să ne îmbunătățim randamentul, am eliminat erorile și am mers spre victorie.

Vezi și: VIDEO + FOTO FABULOS! Continuă miracolul Volei Alba Blaj » Calificare ISTORICĂ în finala Ligii Campionilor, după un joc absolut PERFECT

Tijana Malesevici a venit la Blaj înainte de Final 4 și are încredere maximă înaintea finalei: ”Totul e posibil”

Lacrimi în ochi pentru una dintre stranierele de la Alba Blaj: ”Am arătat caracter și spirit de luptătoare!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  06 Mai 2018, 09:22

Uluitoarea CLEGER! Volei de inalta clasa in cele doua partide. Chinezoaica Zu Ting 23 ani de la VakifBank 1,98m este senzationala. Succes fetelor!

394205137657093
George Narcis  •  06 Mai 2018, 08:44

Formidabil...senzationala echipa.mult succes in finala.merita prima pagina.mai lasati-ne cu becali...e o non valoare...si n-are ce cauta intr-un ziar de sport

154333855409743
Richard Wagner  •  06 Mai 2018, 03:47

Bravo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează