SPORTURI  »  VOLEI  »  DECIZIE

Au schimbat antrenoarea » Conducerea FR Volei a demis-o pe Mădălina Angelescu pe scara avionului! Cine o va înlocui

Mădălina Angelescu, indicată de săgeată
Mădălina Angelescu, indicată de săgeată

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 17:43

Tehnicianul naționalei feminine de volei, Mădălina Angelescu, nu a mai plecat în Spania pentru turneu, echipa urmând să fie condusă de pe margine de un bulgar, Nikolai Ivanov.

Înfrângerea surprinzătoare cu Belarus, 2-3, din partida de debut în preliminariile CE 2019, i-a fost fatală antrenoarei naționalei României, Mădălina Angelescu. Aceasta a fost înlocuită de conducerea FR Volei chiar înainte de al doilea meci, care va avea loc duminică, în Spania.

Surse din cadrul FR Volei spun că Mădălinei Angelescu i s-a propus să rămână în stafful primei reprezentative, dar pe poziția de antrenor secund. Cum aceasta a refuzat, i s-a transmis că nu mai poate merge în Spania, alături de lotul de jucătoare.

Noul antrenor al "naționalei" României este un fost mare voleibalist bulgar, căpitanul naționalei de la sud de Dunăre: Nikolai Ivanov. La 46 de ani, Ivanov nu a antrenat nicio echipă importantă până acum, el fiind angrenat în pregătirea câtorva naționale de junioare și tineret ale Bulgariei.

A făcut parte din lotul Bulgariei la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996, acolo unde bulgarii au terminat pe 7, dar și căpitanul primei reprezentative la Mondialul din 2002, din Japonia.

Nikolai Ivanov (foto jos) va debuta mâine, pe banca României, în derbyul grupei F din preliminariile CE 2019, contra Spaniei. Meciul se va disputa de la ora 13:30, la Guadalajara, și va putea fi urmărit la TVR HD.

În prima etapă, Spania a învins cu 3-0 în Letonia. Primele două clasate se califică la turneu final.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
310440089708341
Dan Bittman  •  18 August 2018, 18:24

Ca întotdeauna cei care sunt incapabili, paria, politic numiți în funcții cheie decid prost precum le este și capabilitatea profesională în domeniu. Nu antrenorul/antrenorii sunt de vină !..Președintele FRV, Visan Ghe. trebuia să-si dea demisia dar, se pare ca are scaunul lipit de partea dorsală. România este plină de exemplare ca cel menționt anterior. Nu în ultimul rând, mentalitatea și calitatea jucătoarelor din echipa națională, care este sub orice critică, au condus la pierderea meciului. Nu uitați că am condus 2 - 0 la seturi pe tehnica și tactica antrenorului, dupa care ceva s-a rupt. S-a rupt voința, s-a rupt profesionalismul și spiritul de echipă, s-a rupt efortul fizic al fumatoarelor etc... Tot așa... vom pierde mereu în orice sport si nu numai. Calitatea românului, spiritul de luptător, de învingător a dispărut complet în țara asta. Rușine FRV, rușine echipa națională, rușine acelor români care nu au demnitate. Mai bine naturalizăm nigerieni, indieni, abiorigeni fiincă aia sunt mai capabili de victorie decât noi. ! Gust amar și Cartoon Network în loc de sport ! Rușine :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează