SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Blajul se pregătește de Ligă » Amicale tari pentru vicecampioana Europei

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 12:44

Vicecampioana Europei pregătește meciurile din preliminariile Ligii Campionilor cu adversari tari, pentru a-și suda lotul de jucătoare.

Volei Alba Blaj va avea de trecut două tururi preliminare în acest sezon pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, acolo unde a fost în ultimii trei ani! Ardelencele vor înfrunta pe Olomouc (Cehia) și, cel mai probabil, pe MTV Stuttgart (Germania).

Până atunci însă, vicecampioanele Europei își vor tura motoarele în meciuri de pregătire. Va fi prima dată turneul de la Timișoara, cu Elore Bekescsaba, Agroland Timișoara și CSM Lugoj, pentru ca între 12 și 14 octombrie să participe în Polonia la un puternic turneu alături de Eczacıbaşı Istanbul (Turcia), Dresdner SC (Germania) și echipa gazdă, KS DevelopRes Rzeszów.

Mulțumit de lot

Blajul a adus 12 jucătoare noi în această vară, iar antrenorul Darko Zakoci este foarte mulțumit de mutările făcute. "Părerea mea este că în acest an am reușit să ne facem lotul de jucătoare din timp și cred că am găsit voleibalistele potrivite pentru a face o echipă puternică. Pentru prima dată în cei patru ani de când sunt la Blaj, avem cea mai echilibrată, din punct de vedere valoric, echipă", a declarat Darko pentru site-ul oficial al clubului.

"Am avut sezoane în care stăteam în șase-șapte jucătoare. Cred că acum avem un lot echilibrat și vom putea folosi toate jucătoarele în toate meciurile, indiferent de dificultatea acestora. Pe fiecare post avem o concurență puternică și voi putea astfel, în timpul jocurilor, să fac schimbările de ordin tactic fără probleme", a adăugat Darko.

"Lupta se va da între noi și CSM București!"

Pentru întrecerea internă, deși nu subestimează valoarea Bacăului sau a celor din Târgoviște, Darko Zakoci crede că lupta la titlu se va da între CSM București și Alba Blaj. "Vrem să fim din noi campioni, cu această idee pornim la drum. Este clar că adversara numărul 1 va fi CSM București, echipă care și-a făcut și ea un lot foarte puternic", a declarat Zakoci.

24-30octombrie sunt datele de disputare ale dublei cu VK UP Olomouc, în turul 1 preliminar din Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează