SPORTURI  »  VOLEI  »  DINAMO

Boicot

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2009 00:00

Mai mulţi arbitrii au refuzat :(delegarea la meciurile de pe teren propriu ale echipei feminine Dinamo, din cauza injuriilor repetate ale conducerii clubului.

"Este inadmisibil ca arbitrii să fie scuipaţi şi înjuraţi ca la uşa cortului la fiecare meci. Marcel Popescu este mai ponderat, dar Marian Ştefan jigneşte inimaginabil.

Admit că mai greşesc şi arbitrii, dar de aici şi pînă la injurii şi scuipat este cale lungă şi este un comportament care nu are nici o legătura cu sportul de performanţă", a spus  Frantz Szilagyi, preşedintele Asociaţei Municipale de Volei Bucureşti.

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (3)
 •  04 Martie 2009, 21:36

Stefan sa dus la Dinamo pt repetatele evaziuni fiscale pe care le face.Este sub scutul lui Dinamo si nimeni nu se ia de el.Ar trebui desfiintata aceasta echipa care traieste din banul public adica de la bugetul de stat.De ce toata tara cotizeaza pt aceasta echipa care nu ne reprezinta pe noi cei din provincie.Rusine MAI,rusine DINAMO club de hoti.

 •  21 Februarie 2009, 21:53

dar voi cei de la bacau de ce nu ati facut un memoriu la federatie?? in fond si la urma urmei campionatul este competitia federatiei nu a clubului dinamo. m stefan a mai fost suspendat in trecut si acum ar trebui suspendat pe viata.

 •  21 Februarie 2009, 08:28

De ce nu este penalizat clubul Dinamo pt aceste mizerii?Stefan i-si permite sub acoperirea clubului pe care il reprezinta sa jigneasca si in deplasare nu numai acasa.Oricum la Bacau ii vom lua capul pt ce a facut cu noi care am facut deplasarea la Bucuresti si nu am fost lasati sa intram in sala.Rusine Dinamo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează