SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

EXCLUSIV CSM Târgoviște își aduce antrenor de 5 stele! Două obiective serioase impuse de conducere

Caprara a antrenat ultima data nationala Olandei
Caprara a antrenat ultima data nationala Olandei

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 12:03 / Actualizat joi, 04 martie 2021 12:35

Italianul Giovanni Caprara va antrena până la finalul sezonului liderul Diviziei A. Are obiectiv să oprească supremația Blajului în România și să ducă pe CSM Târgoviște în Liga Campionilor!

CSM Târgoviște s-a despărțit de curând de antrenorul sârb Dragan Nesici, cel care a lăsat însă echipa dâmbovițeană pe primul loc în Divizia A, la egalitate de puncte cu campioana Volei Alba Blaj. Oficialii echipei din Târgoviște au rupt înțelegerea cu Nesici după ce echipa a pierdut în semifinalele Cupei României și a ratat astfel trofeul.

Giovanni Caprara a câștigat Liga Campionilor și e de patru ori campion în Italia

Echipa dâmbovițeană a reușit să-l convingă pe unul dintre cei mai valoroși antrenori din lume să vină să antreneze în România. Este vorba de tehnicianul italian Giovanni Caprara (58 de ani), cel care are o carte de vizită impresionantă. Acesta a semnat cu Târgoviște până la finalul sezonului, având apoi drept de prelungire. Caprara a antrenat echipe naționale precum Rusia, Olanda, Grecia sau Azerbaidjan, dar și echipe de club de top: Foppapedretti Bergamo, Despar Perugia, Asystel Volley Novara, Eczacibasi Istanbul, Pomi Casalmaggiore sau Bisonte Firenze.

La Istanbul, Caprara a avut cel mai valoros rezultat, câștigând Liga Campionilor cu echipa turcă în 2015, dar și Campionatul Mondial al cluburilor. Este de patru ori campion al Italiei, cu Bergamo (1999, 2004)Villa Cortese (2013) și Piacenza (2014). Mai are în CV trei cupe ale Italiei, 5 Supercupe, dar și Cupa CEV, câștigată tot cu echipa din Bergamo. Ultima echipă antrenată este naționala Olandei, pe care a încercat să o califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nu a reușit însă. Caprara va avea drept obiectiv, la Târgoviște, câștigarea campionatului, pe care echipa dâmbovițeană nu a reușit să și-l adjudece.

10.000 de eurova câștiga pe lună la Târgoviște italianul Giovanni Caprara, fiind cel mai scump antrenor din sportul românesc

CSM Volei Alba Blaj este din nou într-o finală europeană

Gabriel Cherebețiu, românul nominalizat pentru Hall of Fame: „Cele mari satisfacții le-am avut ca jucător"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  04 Martie 2021, 13:19

Ce banc bun, 10 mii pe luna, ii salar mare la un asemenea antrenor.? Cum de vine pe mărunțiș.? Ceva nu i în regula cu el sau cu articolul.?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează