SPORTURI  »  VOLEI  »  CVM TOMIS - VCM PIATRA-NEAMŢ 1-1

Finala campionatului se mută la Constanţa

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

CVM Tomis Constanţa a cîştigat primul meci din cadrul finalei Diviziei A1 cu 3-0 (18, 21,19) în faţa celor de la VCM Piatra-Neamţ. Ultimul act al campionatului se dispută după sistemul "cel mai bun din cinci partide".
Cel de-al doilea meci al finalei a fost cîştigat de VCM Piatra Neamţ, scorul fiind 3-1 (22, 18, 23).
Scorul general este 1-1. Următoarele partide se vor juca la Constanţa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  06 Octombrie 2008, 12:30

poate echipa de volei are probleme financiare, dar VASILE OUATU sigur nu are. el construieste DOUA CASE SI UN CONAC in comuna ALEXANDRU CEL BUN, SAT VIISOARA,JUD. NEAMT, pe terenul apartinand SC UNIC SA, iar salariul nu permite asa ceva. mai are si un proces cu APELE ROMANE, pentru ca una din constructii este in zona de protectie a albiei raului BISTRITA. cum sa nu fie probleme cu bugetul echipei ???

 •  20 Aprilie 2008, 14:17

Unic a "scapat" de singurul antrenor adevarat din istoria sa. Tocmai cand echipa incepuse sa joace ceva ce aducea tot mai mult a volei, maria sa Ouatu l-a demis pe cel care a indraznit sa-l infrunte. Bravo Ouatu, tot(ca)inainte!Pe cind preiei postul de antrenor la Unic - ptr inceput - apoi si la echipa nationala? Unicule!

 •  19 Aprilie 2008, 21:41

forza tomis

Vezi toate comentariile (11)
Comentează