SPORTURI  »  VOLEI  »  CS DINAMO

FOTO Suporterii dinamoviști și-au pierdut răbdarea și cer demisia unui om important din club: "Piticule antipatic și impertinent, demisia!"

Vicepreședintele Marian Ștefan a fost luat în colimator // FOTO:Gazeta Sporturilor
Vicepreședintele Marian Ștefan a fost luat în colimator // FOTO:Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 16:37

Suporterii dinamoviști sunt extrem de nemulțumiți de rezultatele slabe din ultima vreme ale secțiilor din cadrul Clubului Sportiv. Aceștia s-au dezlănțuit pe facebook, vicepreședintele Marian Ștefan fiind principalul vizat.

"Baschet, volei polo, handbal, rugby. Unde-i tradiția, unde-i ambiția, unde-i Dinamo de altă'dat? Afară cu impostorii! Ați distrus Dinamo, căpușelor incompetente. Rușine să vă fie! Demisia!

Vă vom teroriza până când veți regreta clipa în care ați ales să vă pripășiți prin casa noastră! Piticule obraznic, antipatic și impertinent, demisia!", e mesajul dur postat pe pagina Ultras Tei.

Marian Ștefan ocupă funcția de vicepreședinte al CS Dinamo din anul 2013, el fiind o voce importantă și în cadrul echipei de volei feminin a lui Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  18 Octombrie 2017, 01:14
Postat de khal_37 pe 17 Octombrie 2017, 22:08

Ce nu inteleg acesti ,,suporteri" este faptul ca aceste echipe apartin ministerului de interne si sunt finantate din bani publici.

Dar steaua la baschet si handbal si polo din ce bani functioneaza??? An de an aduce sportivi bine platiti *** Syeaua ramane aceeasi mizeriefavorizata a sportului romanesc! Ciocu mic gigisti fara creier!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

idi53
idi53  •  17 Octombrie 2017, 22:16

Daca nu snt bani nu se poate mai mult!I Si totusi Dulaii au castigat ultimile 2 editii al campionatului,am realizat si Eventul,la volei feminin nu ne putem lupta cu milioanele de la CSM Bucuresti sau a celor de la Alba Blaj,la masculin am promovat dupa un an de suferinta in liga a2-a si ambatut Steaua,s-a infiintat sectia de handbal fete!Oricum s-au schimbat mult ierarhiile in sportul romnesc dupa 1989!Acum BANUL conteaza!

khal_37
khal_37  •  17 Octombrie 2017, 22:08

Ce nu inteleg acesti ,,suporteri" este faptul ca aceste echipe apartin ministerului de interne si sunt finantate din bani publici.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează