SPORTURI  »  VOLEI  »  MUTARE

FOTO Transfer de senzație în sportul românesc! CSM București a adus una dintre cele mai titrate jucătoare din lume

Foto: instagram.com/joca2 +9   FOTO
Foto: instagram.com/joca2

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 10:55

Câștigătoare a Cupei Challenge în 2016, echipa de volei feminin CSM București a înregimentat-o pe sârboaica Jovana Brakocevici, una dintre cele mai titrate jucătoare din lume.

Campioană europeană 2011 și vicecampioană olimpică 2016, câștigătoare a Ligii Campionilor 2013, MVP-ul Campionatului European 2011 și al Campionatului Mondial al Cluburilor 2013, războinica de la fileu este un superstar în voleiul feminin. Brakocevici este considerată cea mai bună voleibalistă din lume pe postul ei.

De la aeroport, direct la antrenament

La doar câteva ore după aterizarea în România, Jovana a efectuat vineri primul antrenament în tricoul "tigroaicelor" și le-a impresionat pe colege cu profesionalismul și execuțiile ei. Deoarece a mai evoluat sub conducerea lui Ferhat Akbaș în Turcia și China, vedeta naționalei Serbiei este optimistă că se va adapta repede în România și își dorește să aducă un nou trofeu european pentru voleiul românesc.

Va debuta marți in Sala Rapid

Oficialii grupării din capitală au reușit inextremis să obțină toate documentele necesare pentru ca Jovana să poate evolua în marele meci contra rusoaicelor de la Uralochka Ekaterinburg - 8 ori câștigătoare ale Ligii Campionilor (marți, 17.30, Sala Rapid, șaisprezecimi CEV Cup). Ea va fi trecută pe foaia de joc oficială, iar antrenorul Ferhat Akbaș ar putea miza pe serviciile ei în funcție de situația din teren.

Adoră să pozeze sexy

Posesoarea unor picioare foarte lungi, Jovana este răsfățata revistelor glossy din Serbia și are numeroși fani pe tot globul. Frumoasa voleibalistă s-a căsătorit în 2014 cu Marcello Canzian, un jucător italian de volei pe plajă. Nunta lor a fost un eveniment monden. Cei doi au împreună un copil, iar Jovana a acceptat să vină la CSM București doar după ce buna ei prietenă Suzana Cebici a lăudat capitala României pentru gradul de securitate și opțiunile de petrecere a timpului liber cu familia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close