SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

GALERIE FOTO Miss volei » Imagini incendiare cu trei dintre cele mai sexy voleibaliste din România! Una este fata unui fost mare jucător

Sânziana are sute de like-uri la pozele pe care le postează Foto Facebook +2   FOTO
Sânziana are sute de like-uri la pozele pe care le postează Foto Facebook

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 10:13

Adina Roșca are 21 de ani și este una dintre cele mai apreciate voleibaliste de la CSM Târgoviște. Pe lângă pasiunea pentru volei, superba blondă este fana ședințelor foto.

A început să practice voleiul în 2008 la Clubul Spike, iar după 6 luni s-a transferat la Dinamo. A jucat și pentru Rapid, apoi s-a transferat la CSM București, unde a obținut cel mai important trofeu al carierei, Challenge Cup, după victoriile în fața celor de la Trabzon. Acum e la Târgoviște și este om de bază al echipei.

Sânziana e fata fostului fotbalist rapidist Florin Motroc. Voleibalista legitimată la clubul Dinamo Bucureşti face senzaţie pe reţelele de socializare cu pozele pe care le publică. În vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de trăgător secund şi a absolvit Colegiul German Goethe. "Am făcut cinci ani de atletism, dar părinții mi-au zis că am corp de voleibalistă. Când eram mică, visam să ajung cântăreață. Am voce, am omorât toți vecinii!", glumește Sânziana.

Gabriela Bălae are 22 de ani, studiază la Facultatea de Științe Economice din Lugoj și joacă volei pentru echipa locală, CSM Lugoj. Aceasta evoluează pe postul de extremă, are 1,70 m înălţime şi a mai jucat la Argeş Volei Piteşti și CSU Tg. Mureş, fiind considerată de antrenori "un element de perspectivă care ne va ajuta foarte mult".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  24 Septembrie 2017, 12:05

Romanul (si cu pasaport austriac) Gheorghe "Giani" Cretu a fost cooptat in staff-ul tehnic al gruparii Belogorie Belgorod, unde va fi principalul colaborator al binecunoscutului Gennady Shipulin. Intereseaza, Gazeta Fotbalului, ca un compatriot de-al nostru se ocupa de pregatirea unei echipe ce are in palmares, intre altele, trei Ligi ale Campionilor si un succes in Campionatul Mondial al cluburilor ? Ca antreneaza (Shipulin e mai degraba director tehnic) voleibalisti precum Musersky, Tetyukhin, Obmochyaev sau Grankin, cu totii campioni olimpici in 2012 ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează