SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA EUROPEANA

Naţionala masculină de volei, a doua victorie în Liga Europeană

Stelian Moculescu
Stelian Moculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 21:50

Naţionala de volei masculin a României a obţinut, sîmbătă, în deplasare, a doua victorie din grupa C a Ligii Europene, în faţa reprezentativei Turciei, scor 0-3.

Scorul pe seturi a fost 24-26, 23-25, 20-25, după 90 de minute de joc.

În primele două partide din grupa C a Ligii Europene, tricolorii au obţinut o victorie, 3-0, şi o înfrângere, 1-3, în compania Slovaciei, pe teren propriu.

În următoarea "dublă", echipa României va evolua în deplasare, cu Belarus, meciurile fiind programate în 11 şi 12 iunie.

Echipa antrenată de Stelian Moculescu va juca ultimele două partide din grupa C, pe teren propriu, tot cu Belarus, în 8 şi 9 iulie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  06 Iunie 2011, 11:24

felicitari pt victorie am vazut meciul si turcii chiar nu ne-au pus probleme...pacat de fete ca au pierdut cu 3-0 dar asta e...cat despre meciul cu Belarus nu ar trebuii sa avem mari probleme dar cred ca va fi mai dificil decat cel cu Turcia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează