SPORTURI  »  VOLEI  »  DEBUT

Performanță incredibilă reușită de o sportivă din România! A debutat în prima divizie de volei la doar 13 ani și 4 luni

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 14:32

Deși are doar 13 ani, 4 luni și 7 zile, Alexia Căruțașu a devenit cea mai tânără debutantă în Divizia A1 la volei.

Tânăra sportivă a jucat pentru CSM Bcurești în derby-ul cu CS Alba Blaj. A intrat pe teren într-un moment foarte greu, în setul 2 când scorul era 23-20 pentru CSM București.

“Aseară a fost un meci foarte frumos! Mă bucur enorm că antrenorul a avut încredere în mine să ma bage în teren la scorul acela. Am avut ceva emoții, dar am intrat cu încredere și am servit bine. Îmi pare rău că am pierdut, dar acum trebuie să ne pregatim pentru următorul meci.” – a declarat Alexia Căruțașu pentru site-ul oficial al clubului.

Alexia s-a antrenat cu prima echipă în ultimele două luni, iar debutul era mult așteptat. Tânăra este fiica baschetbaliștilor Virgil și Andreea Căruțașu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tgrln
tgrln  •  20 Octombrie 2016, 15:53

1.81m la 13 ani... ce i-au dat să mănânce și să bea? Plus, cred că a ratat sportul, probabil la baschet facea treaba mai bună.

americanu197
americanu197  •  20 Octombrie 2016, 15:37

pfedo bear approved

Vezi toate comentariile (2)
Comentează