SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL FOUR LA BUCUREȘTI

Povestea "Cenușăresei" Ligii Campionilor la volei: "În ultimele săptămâni am tot auzit de buget, de buget, de buget. Nu asta contează"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 00:00

Nneka Onyejekwe povestește cum a trăit din teren disputa cu Galatasaray, scor  23-25, 25-17, 25-22, 25-22, și ce așteaptă de la meciul cu VakifBank.

  • Finala mare a Ligii Campionilor se joacă mâine, de la 19:00, între Volei Alba Blaj și Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport și liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 

Fericirea i se poate citi pe față. Nneka Onyejekwe stă împreună cu apropiații, țopăie, urlă de fericire. "Incredibil, suntem în finală. Trebuie să-mi dau două palme violente ca să cred", glumește centrul de la Volei Alba Blaj.

"În ultimele săptămâni am tot auzit de buget, de buget, de buget. Nu asta contează cel mai mult. Noi jucam la noi acasă și am întâlnit adversarul cel mai accesibil pe care-l puteam avea. Am zis să profităm și am făcut-o".

Apoi spune cum a fost pe teren. "Meciul a fost foarte intens, dorință foarte mare, toată lumea motivată, am jucat un volei excepțional! Visul continuă, realizăm imposibilul, încă nu-mi vine să cred că am reușit să ajungem în finală", continuă jucătoarea. Are numai cuvinte de laudă și la adresa atmosferei.

"Chiar dacă am fost atât de departe de Blaj, nu am simțit acest lucru! Azi am jucat pentru România". Are o singură dorință pentru finală. "Sper ca oamenii să vină în număr cât mai mare, sala să fie plină. Să vadă o echipă din România cum joacă o finală. E ceva istoric pentru voleiul românesc".

"Cred că vom rămâne treze ore bune după acest meci. A fost foarte multă adrenalină. Vom găsi resurse ca să trecem peste oboseală și să jucăm un volei de calitate cu VakifBank"Nneka Onyejekwe

"Nu știu ce tactică vom aborda, dar important e să nu plecăm învinse din vestiar. Putem crea probleme acestei echipe dacă apar momente de relaxare"Nneka Onyejekwe

Vezi și: 

Vezi și: VIDEO + FOTO FABULOS! Continuă miracolul Volei Alba Blaj » Calificare ISTORICĂ în finala Ligii Campionilor, după un joc absolut PERFECT

Tijana Malesevici a venit la Blaj înainte de Final 4 și are încredere maximă înaintea finalei: ”Totul e posibil”

Lacrimi în ochi pentru una dintre stranierele de la Alba Blaj: ”Am arătat caracter și spirit de luptătoare!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  06 Mai 2018, 17:05

Nu te ambala. mon ami, astea-s echipe de un sezon-două-trei maxim. În moentul cînd o eventuală sală vafi gata la Blaj sau la Alba-Iulia, performanța se va fi gătat de mult. Exemple Rețșița cu vreo trei Challenge Cup la handbal masculin la activ, acuma nu mai există. Liberty Salonta la judo (visul de opioman al lui Vizer)? Mortua est. Tîrgoviștea la baschet feminin, multiplă campioană, acum e out. Nu mai zic de alde .Unirea Urziceni. Oțelul Galați și S.C. Vaslui la fotbal.

romulus65
romulus65  •  06 Mai 2018, 15:54
Postat de amicu pe 06 Mai 2018, 11:15

Felicitări echipei din Alba. Păcat că nu au o sala adevărată. Partidul de la putere se întrece în stadioane și bazine olimpice in zone în care nu exista performanțe, cluburile care fac performanțe trebuie sa se deplaseze din localitate. Alba Iulia este un oraș superb, dacă avea o sala adevărată putea să organizeze final 4, decât în *** ăla de bucurești

Din cate am citit eu in presa la Blaj se va construi o noua sala de sport cu o capacitate de 2000 de locuri.

amicu
amicu  •  06 Mai 2018, 11:15

Felicitări echipei din Alba. Păcat că nu au o sala adevărată. Partidul de la putere se întrece în stadioane și bazine olimpice in zone în care nu exista performanțe, cluburile care fac performanțe trebuie sa se deplaseze din localitate. Alba Iulia este un oraș superb, dacă avea o sala adevărată putea să organizeze final 4, decât în *** ăla de bucurești

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează