SPORTURI  »  VOLEI  »  TRANSFER

Prima mutare la LMV Tricolorul » Cristian Bartha vine la Ploieşti

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 10:14

Conducătorii echipei masculine de volei LMV Tricolorul Ploieşti au început în forţă campania de achiziţii pentru completarea lotului în vederea unei stagiuni viitoare în care cerinţele vor fi mult mai mari.

Antrenorul Sergiu Stancu a fost confirmat şi pentru campionatul care urmează, pe banca tehnică, în timp ce campania de achiziţii se anunţă una interesantă.

Primul pas a fost făcut odată cu înregimentarea lui Cristian Bartha, coordonatorul echipei naţionale a României, un jucător cu vastă experienţă care are 29 de ani.

Noul jucător al echipei ploieştene a evoluat, în ultimii ani, la SCM U Craiova, după ce traversase experienţe în numeroase campionate străine precum Iran, Franţa,Belgia sau Israel.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  21 Mai 2017, 07:25

Offtopic: Fenerbache a castigat Liga Campionilor si Campionatul Mondial al cluburilor in intrecerile feminine, Zenit Kazan a triumfat in Liga Campionilor la masculin. Intereseaza, Gazeta fotbalului ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează