SPORTURI  »  VOLEI  »  CSM TÂRGOVIȘTE

Scandal în voleiul românesc! Pentru ce ar fi fost amendată o jucătoare a lui CSM Târgoviște

Sursa foto: csmtargoviste.ro
Sursa foto: csmtargoviste.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 18:23

Sergiu Sobo, fratele Alexandrei Sobo, voleibalistă a echipei CSM Târgoviște, a dezvăluit pe facebook că jucătoarea ar fi fost suspendată din Campionatul Național de către Federația Română de Volei pentru câteva motive incredibile!

Alexandra Sobo este una din  cele mai titrate jucătoare de volei din România, trecându-și în palmares două titluri naționale și patru Cupe ale României. De asemenea, ea a fost selectată o dată în echipa ideală din Champions League.

Detalii scandalului

  • Alexandra ar fi primit trei sancțiuni financiare din partea Federației, două dintre acestea reprezentând sume imense;
  • Mai întâi, în 2015, voleibalista urma un tratament recomandat de doi medici specialiști pentru o afecțiune la umărul drept. Aflată la lot, Alexandra s-a văzut nevoită să părăsească cantonamentul, Federația de Volei oferindu-i acordul să plece, conform sursei citate. Dar, la scurt timp, Alexandra a fost convocată la Comisia de Discplină și amendată cu 1.500 euro pentru că ar fi părăsit lotul fără voia Federației!
  • Cea de-a doua amendă a venit când Alexandra era accidentată și primise sfatul mai mulor medici să stea în repaus. Jucătoarea a părăsit, din nou, cantonamentul, deși președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan, a insistat ca voleibalista să rămână la lot, cu toate că ea abia putea călca pe piciorul stâng! Președintele a sugerat că Alexandra Sobo și-ar fi înscenat accidentarea cu ajutorul medicilor. Ca și prima dată, Alexandra a fost chemată la comisii pentru că ar fi părăsit nejustificat lotul și amendată cu 3.000 de euro, fiind considerată recidivistă!

Iată postarea inteagrală a lui Sergiu Sobo

Remus Dinu

Save

Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
317827231930285
Alfonso Senior  •  07 Octombrie 2016, 23:07

Cinei pun in functi pe nenorociti astia, care isi bat joc cu buna stinta de sportivi, *** *** astia.Si mai vrem sa avem rez ultate performante cu asa imbecili.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează