SPORTURI  »  VOLEI  »   FINAL FOUR LA BUCUREȘTI

Tijana Malesevici a venit la Blaj înainte de Final 4 și are încredere maximă înaintea finalei: ”Totul e posibil”

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2018 23:25

Tijana Malesevici a venit la zonă mixtă cu un zâmbet larg după victoria cu Galatasaray de la Polivalentă, în semifinala Final Four, scor 23-25, 25-17, 25-22, 25-22.

  • Finala mare a Ligii Campionilor se joacă mâine, de la 19:00, între Volei Alba Blaj și Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport și liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 
  • Finala mică începe de la ora 16:00, între Galatasaray și Imoco Volley Conegliano

"A fost minunat, este o experiență incredibilă, este primul meu Final 4, la fel și pentru club. Mă bucur că am putut să fac parte din această istorie", spune ea.

Chiar dacă a fost primul meci pentru Alba Blaj, trăgătoarea în vârstă de 27 de ani s-a integrat perfect în angrenajul gândit de Darko Zakoci. "A fost ușor să mă adaptez la echipă pentru că pe multe fete le cunosc din sezoanele trecute și am reușit să mă integrez.

Pe de altă parte, să joci direct în semifinalele Ligii Campionilor fără niciun un alt meci înainte a fost greu, dar am jucat ca o adevărată echipă, ne-am ajutat una pe alta, iar fanii au fost minunați. Le mulțumim tuturor pentru că au venit să ne susțină".

Ajutor și libertate

Nu i-a fost ușor, e greu să evoluezi sub presiune, pentru o miză atât de mare. "Au fost multe emoții, mai ales că nu mai jucasem de două luni, pentru că pentru echipa la care am evoluat sezonul s-a încheiat.

M-am bucurat de moment, a fost greu la început, dar celelalte fete m-au ajutat să intru în meci, să simt jocul și împreună am făcut istorie", a explicat Malesevici, care este dublă campioană europeană cu echipa Serbiei, în 2011 și 2017.

Cel care a dorit-o la Alba Volei Blaj a fost chiar compatriotul său, Darko Zakoci. Cei doi sunt născuți în același oraș, la Uzice. "Darko ne-a spus multe lucruri înainte de meci, îi place să intre în detalii. E foarte specific, de la el vine multă informație. Ne-a dat ajutor, ne-a dat libertate și acest lucru s-a văzut pe teren, am făcut ce ne-a zis și am reușit să obținem victoria", a explicat ea.

Duminică, Tijana și coechipierele sale vor juca finala, iar sârboaica este optimistă. "Niciodată să nu spui nu unui miracol, vom încerca să dăm din nou totul. VakifBank e una dintre cele mai bune echipe din Europa, au jucătoare extrem de bune din toate colțurile lumii, dar totul e posibil", a încheiat ea.

Citește și:  VIDEO + FOTO FABULOS! Continuă miracolul Volei Alba Blaj » Calificare ISTORICĂ în finala Ligii Campionilor, după un joc absolut PERFECT

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează