SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI ALBA BLAJ

Transferuri pe bandă rulantă pentru Volei Alba Blaj » Încă două jucătoare au semnat cu finalista Ligii Campionilor

Lucie Smutna
Lucie Smutna

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 18:43

Volei Alba Blaj, finalista Ligii Campionilor, transferă pe bandă rulantă. A mai adus două jucătoare, o azeră și o cehoaică. 

Antrenorul Darko Zakoci va avea un lot complet nou în sezonul viitor la Blaj. Finalista Ligii Campionilor a anuțat deja al cincilea transfer al verii, Lucie Smutná, un coordonator din Cehia, care a evoluat sezonul trecut în Franța, la Pays d'Aix Venelles. Smutna are 27 de ani, 1,81 metri și a mai jucat în Italia la Volei Soverato.

Tot la Blaj a ajuns și Katerina Jidkova, o voleibalistă care evoluează pe postul de universal. Are 1,87 metri, fiind o voleibalistă de forță. Sezonul trecut a fost campioană în Azerbaidjan cu Azzerail Baku. Născută în Ucraina, Jidkova evoluează de altfe pentru naționala Azerbaidjanului, cu care a participat la Euro 2017.

Primele transferuri anunțate de Volei Alba Blaj au fost cele ale Mariea Karakașeva (Bulgaria), Sonjei Newcombe (SUA), Suzanei Ćebici (Serbia), primele două fiind extreme, iar Cebici libero.

Volei Alba Blaj are obiective clare pentru sezonul viitor, ardelencele dorind să recâștige titlul în România, dar și să depășească grupele Ligii Campionilor.

Vezi și: Ce lovitură! Alba Blaj i-a "furat" lui CSM București una dintre cele mai bune jucătoare » În 2016 a fost vicecampioană olimpică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează