SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

VIDEO GSP LIVE // Povestea zdrobitoare a celei mai bune voleibaliste din istoria României: „Soțul avea două amante. Sau mai multe” + „Are și 2 condamnări”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 11:46

Cristina Pîrv (46 de ani), cea mai bună voleibalistă din istoria României, a fost căsătorită aproape 10 ani cu cel care, în 2015, a fost desemnat cel mai bun jucător de volei din istorie, Giba, cu care are și doi copii.

Cei doi au divorțat recent, iar românca s-a întors în România.

„După ce m-am despărțit, m-am întors în țară. Eu am adus o valoare în cariera lui. Când am fost împreună, el era soțul Cristinei Pîrv, nu invers. Mie mi-a fost foarte greu după ce ne-am despărțit. Ca să nu cad în depresie, am urmat ceva cursuri și am apelat la un psiholog bun”, a povestit Cristina la GSP Live.

Relația dintre cei doi sportivi a început destul de ciudat. Gilberto Amauri de Godoy Filho, pe scurt Giba, în 2003,  se afla într-un moment extrem de delicat, la un control doping a fost depistat pozitiv la cannabis. Cristina a povestit șocul când a aflat și cum a reușit să treacă peste întâmplarea neplăcută.

„A fost o perioadă ciudată. Eu sunt o persoană anti-fum, anti-drog, anti-alcool, anti-tot. Și mi-a fost greu să trec peste așa ceva. L-am văzut într-o pasă nasoală și i-am spus «eu te scot din pasa asta nasoală, dar nu știu dacă rămânem împreună». Pot să spun că am început foarte ciudat relația. (râde). El știa că eu aveam o imagine foarte bună și chiar a vrut să se retragă, ca să nu îmi strice reputația” a declarat fosta jucătoare profesionistă de volei.

Un divorț complicat

Cristina îl acuză pe fostul său soț, marele Giba, că ar fi avut doua amante și că în prezent nu își achită pensia alimentară obligatorie.

Știu că soțul meu avea două amante, poate chiar și mai multe. Am dus-o un an după ce am aflat tot, dar după am pus punct. L-am creat într-un anumit fel în mintea mea, dar el era cu totul altceva în realitate” a dezvăluit sportiva.

„A fost condamnat la închisoare pentru că nu plătește pensia alimentară, urmează a 3-a condamnare. 20.000 de euro trebuie să îmi dea. Pensia alimentară nu este pentru mine, ci pentru copiii noștri” a continuat Cristina Pîrv.

Jucătoarea a făcut parte din echipa națională de volei a României, participând la Campionatul Mondial din 1994, din Brazilia, la Campionatul Mondial din 2002, din Germania și la Campionatul European din 2001, din Bulgaria. 

În 2006 s-a retras din activitatea sportivă după ce s-a ales cu mai multe trofee: Romanian Championship (1989), Brazilian Superliga (2002), Italian Cup (2004), Italian Supercup (2003), Italian Vice-champion (2004), French Championship (2005), French Cup (2005).

2004  este anul în care Giba a fost desemnat cel mai bun jucător de volei al Jocurilor Olimpice de la Atena

3este numărul titlurilor de campion mondial câștigate de Giba (2002, 2006, 2010)

8este numărul titlurilor de campion al Americii de Sud câștigate de Giba

2015 este anul în care Giba a fost desemnat, de Fox Sports, cel mai bun jucător de volei din istoria planetei

Citește și:

VIDEO GSP Live // O nouă academie după modelul Hagi în România: „Vreau să mă implic”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
1049421008436421
Sauca Iulian  •  22 Martie 2019, 17:03

Si care e problema esentiala , tu erai singura sotie legitima .

bulletproof
bulletproof  •  21 Martie 2019, 16:05
Postat de caminero pe 21 Martie 2019, 12:52

Poate e vorba de niște polițiști ... for our cops = pentru copii noștri :D

Le-o ridica la FILEU !

bulletproof
bulletproof  •  21 Martie 2019, 15:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează