FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI VREA SĂ ADUCĂ RAPIDUL PE LOCUL 2

Frăţie anti-CFR

Articol de , - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

După ce a urcat cu Steaua pe primul loc, patronul din Ghencea face jocurile pentru a scoate din Champions League trupa lui Paszkany

Gigi Becali a pus gînd rău CFR-ului. Chiar dacă după ultima etapă, Steaua a trecut pe primul loc şi e mare favorită la titlul de campioană, patronul din Ghencea are un alt obiectiv pentru finalul sezonului. "Vreau să văd Rapidul pe locul 2 şi CFR-ul pe 3. Dacă Dumnezeu vrea să facă dreptate, atunci Steaua şi Rapid ar trebui să meargă în Ligă pentru că ele au adus punctele României în Europa", a spus Becali.

După ce a urcat cu Steaua pe primul loc, patronul din Ghencea face jocurile pentru a scoate din Champions League trupa lui Paszkany

Gigi Becali a pus gînd rău CFR-ului. Chiar dacă după ultima etapă, Steaua a trecut pe primul loc şi e mare favorită la titlul de campioană, patronul din Ghencea are un alt obiectiv pentru finalul sezonului. "Vreau să văd Rapidul pe locul 2 şi CFR-ul pe 3. Dacă Dumnezeu vrea să facă dreptate, atunci Steaua şi Rapid ar trebui să meargă în Ligă pentru că ele au adus punctele României în Europa", a spus Becali.

DE CE O AJUTĂ GIGI PE RAPID

Două motive are Gigi Becali pentru a-şi dori ca Rapid să ia faţa CFR-ului în lupta pentru locul 2, loc care asigură prezenţa direct în turul 3 preliminar al Champions League

1. Susţinere pentru Taher. Gigi şi-ar ajuta în acest fel prietenul de-o viaţă, pe Fathi Taher, devenit între timp patron al Rapidului şi pentru care o prezenţă în Champions League ar însemna un prim mare succes.

2. Demonstraţie de forţă.
În acest fel, ar scoate din drumul spre comoara Ligii Campionilor pe CFR, echipă despre care, nu de puţine ori, a spus că "este una ungurească, iar eu ţin cu românii mei". În plus, dacă le-ar lua şi titlul şi i-ar arunca şi pe locul 3, ar face o demonstraţie de forţă împotriva patronului Paszkany.

CUM AR PUTEA-O AJUTA GIGI PE RAPID

În acest moment, Steaua nu mai are de jucat nici cu CFR, nici cu Rapid. Cum ar mai putea interveni Becali în lupta dintre CFR şi Rapid? Două variante sînt şi aici.

1. Ar accepta rejucarea derby-ului. În cazul în care verdictul final în "cazul bricheta" va mai întîrzia pînă în momentul în care Steaua va deveni matematic campioană, Becali ar fi de acord cu rejucarea sau reluarea partidei. A recunoscut acest lucru chiar ieri, într-o declaraţie făcută în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

2. Intervenţie la prieteni.
În plus, Becali ar putea continua intervenţia la echipele cu care CFR mai are de jucat. Beneficiind de "intarea" pe care Gigi o are la diverşi finanţatori, exemple fiind Neţoiu, Porumboiu şi Bara, Rapid ar motiva financiar formaţiile acestora şi ar putea spera la alţi paşi greşiţi ai trupei lui Andone.


E doar diversiune?
Toate declaraţiile lui Becali, inclusiv cea în care a spus că "dacă Rapid va cîştiga duminică la Cluj, atunci eu spun că ei vor termina pe locul 2 şi CFR pe 3", pot fi şi doar simple strategii. De ce? Gigi declară public că va ajuta Rapid tocmai pentru a-i determina pe giuleşteni să spere la locul 2 şi să-şi dorească foarte mult un rezultat pozitiv mîine seară la Cluj, rezultat care ar avantaja-o, în primul rînd, pe Steaua.

"Nu vom face nici un apel dacă se va hotărî să se rejoace sau să se reia meciul cu Rapid, dar cu o singură condiţie: Steaua să fie deja campioană. CAF-ul va lua o decizie finală, că sînt cei mai competenţi, vom vedea ce se va întîmpla"

Gigi Becali

"Nu vreau să comentez eu nimic din ceea ce spune Becali, că nu sînt plătit ca să comentez cancanuri. Sînt nebuniile lui şi nu vreau să spun nimic"
Dumitru Dragomir

"Gigi Becali a spus că vrea Rapid pe 2 şi CFR pe 3? Eu spun că pe mine nu mă interesează locul 2, ci doar locul 1 şi acolo o vreau doar pe Steaua"

Adrian Ilie

Fanii Stelei: "Ţinem cu Rapid"
Înaintea partidei dintre CFR Cluj şi Rapid, site-ul stelisti.ro a iniţiat un sondaj de opinie, la care fanii din Ghencea erau invitaţi să răspundă dacă vor ţine cu giuleştenii în meciul de duminică. Aproape două treimi dintre cei care au răspuns, au spus că vor fi suporterii Rapidului. În urmă cu două săptămîni, înaintea meciului Dinamo - CFR, într-un sondaj asemănător, 60 % din fanii Stelei au spus că nu vor ţine cu marea rivală din Ştefan cel Mare. (Cristian Otopeanu)

Mureşan: "Aplaudaţi-l pe Becali!"
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a comentat ieri faptul că patronul Stelei a spus că visul său este s-o vadă pe Rapid pe locul 2. "Nu mai merită să comentez nimic despre ce spune acest om. Eu nu pot comenta visele lui Becali. Şi eu am avut multe vise, dar n-am ieşit să le spun presei. Sîntem supăraţi şi necăjiţi, dar credeţi-mă că nu mai vreau să spun nimic despre acest personaj de care nu-mi pasă. Aplaudaţi-l, pentru că merită!", a spus Mureşan.

Programul Stelei
U Cluj (a)
Oţelul (d)
Timişoara (a)
U Craiova (d)
Dinamo (d)
Buzău (a)

Programul CFR-ului
Rapid (a)
UTA (d)
FC Vaslui (a)
Mioveni (d)
Bistriţa (a)
U Cluj (d)

Programul Rapidului

CFR (d)
Pandurii (a)
Urziceni (d)
Dinamo (a)
UTA (a)
Vaslui (d)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (156)
 •  13 Aprilie 2008, 01:28

Foaaarte tare! Simona Patruleasa face striptease la o petrecere privata pentru 3 fotbalisti. Intr-o fusta scurta de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.my mini city~com/ (my mini city scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  13 Aprilie 2008, 00:29

FORTZA FARUL !!! ASTAZI VOM INVUNGE !!!!

 •  12 Aprilie 2008, 23:14

Apropo.....is din alba si sunt de mai bine de 10 ani rapidist !!! si asta nu implica neaparat asocierea mea cu "rromii" decat din partea celor cu un nivel de cultura sub medie, si asa ......in scadere !!! Servus din ardeal

Vezi toate comentariile (156)
Comentează