FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "L-am luat pe Dică, Kapetanos pleacă acum, Geraldo din vară!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat la conferinţa de presă susţinută azi sosirea lui Dică în Ghencea.

"Dica nu va mai fi ce a fost, ca au trecut trei-patru ani peste el. Vine pana in vara, pe 10.000 lunar. E bun, se demarca, marcheaza... Bine, la CFR a marcat un singur gol. In fine.. O sa vina", a zis Becali.

Despre transferuri: "După 10 ianuarie vom discuta despre transferuri. Bine, de plecat este posibil să mai plece pînă atunci. Dar de luat, nu ne grăbim să luăm, de ce să aruncăm cu milioanele? Nu mai sînt atît de prost, m-am mai deşteptat şi eu"

Despre Moraes: "Pina pe 1 februarie, nu discut de Moraes. Sa dea Dumnezeu sa primeasca Gloria un milion plus TVA, dar este exclus sa dea Steaua atatia bani pentru el!"

Despre Tănase şi Kapetanos: "Eu nu il stiam pe Tanase de la Pitesti. Eu l-am luat pentru ca toti vorbeau despre el... Kapetanos nu va mai fi in retur la Steaua si gata. Cum, necum, asta va fi. Sa terminam si cu el!"

Despre salariile jucătorilor: "Nu le mai scadem, deja sunt scazute. Toti iau cate 10.000 pe luna. Doar Geraldo, Angelov si Kapetanos, care pleaca, mai sunt.... Geraldo ia 20.000, dar are contract pana in vara si apoi la revedere! A jucat, a tras mult, nu ai ce sa spui, dar..."

Despre jucătorii veniţi de la Unirea Urziceni: "Regret ca am luat <lotul Urziceni>. Daca nu ii luam pe ei, poate nu eram acum pe locul 7. Poate nu mai pierdeam atatea meciuri. Voi zice: <Dă-mi 50.000 si ia-l, da-mi 100.000 de euro si ia-l si pe Bilasco!>. M-am pacalit si eu, cum s-au pacalit si altii. Mai putin Dan Petrescu"

Despre rivalitatea U Cluj - CFR Cluj: "Vreau ca Universitatea Cluj sa devina o echipa mai puternica decat CFR Cluj. Pe plan local. Adica una romaneasca sa fie mai puternica decat una ungureasca. Asta imi doresc din toata inima"

Despre antrenorul liderului Oţelul Galaţi:
"Dorinel este muncitor, dar la caracter mai scartaie putin"

Despre lupta la titlu: "Vreau campionatul si asta se va realiza. Avem meci cu Craiova in prima etapa, dar Craiova e Craiova si Steaua e Steaua. Apoi vin 6 meciuri si se va lamuri totul in Ghencea, cand vine Otelul"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (29)
mircea_deca
mircea_deca  •  24 Decembrie 2010, 08:36

dica e...mort...steaua aproape....

teo.design
teo.design  •  23 Decembrie 2010, 19:06

Iti dau dreptate, aureltg ... Tot stadionul il injura pe Baciu cand intra pe teren. De abia se misca. :)

aureltg
aureltg  •  23 Decembrie 2010, 18:19

iar baciu e cel mai prost! dar baciu ramane!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează