INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FIORENTINA - PSV EINDHOVEN 1-1

VIDEO / Gol Mutu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2008 00:00

Adrian Mutu şi-a făcut din nou datoria pentru Fiorentina! Atacantul român a reuşit în minutul 56 să deschidă scorul în partida Fiorentina-PSV Eindhoven, după o lansare din partea portarului Sebastien Frey. Din păcate, golul lui Mutu a fost anulat 7 minute mai tîrziu de reuşita lui Koevermans.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
 •  05 Aprilie 2008, 13:13

gicule..stii ce cred eu despre tine? ca esti un zilier prin sf, iti tragi inspiratia din manele, si traiesti din scaldatul ochilor la avutiile altora! rapid?? rapid...au fost vre'o data in grupele cl? :))

 •  05 Aprilie 2008, 04:52

In primul rand ar trebui sa ne mandrim cu Mutu ca roman ,si prin faptul ca joaca in Italia si mai da si gol mai spala din rusinea facuta de cei care se duc acolo sa fure ,si sa faca alte fapte care ne fac tara de ras ,si daca tot se comenteaza si despre situatia interna am urmatorul lucru de spus: pana la revolutia din decembrie 1989 Dinamo a fost echipa Securitatii ,Steaua a Armatei ,Rapid-marea echipa anticomunista a fost condusa de George Copos fost mebru in UTC-cea mai mare umilinta posibila

 •  04 Aprilie 2008, 23:40

SUPEERRRRR TAREEEE..............

Vezi toate comentariile (65)
Comentează