STIRI  »  AUTO  »  FORMULA 1

FOTO Primele imagini cu Sebastian Vettel în monopostul Ferrari » Ce mesaj a purtat germanul pe cască

FOTO: skysports.com +1   FOTO
FOTO: skysports.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 17:46

Germanul Sebastian Vettel a efectuat, sîmbătă dimineaţă, primele tururi de pistă cu un monopost Ferrari, echipa pentru care va concura în 2015, relatează presa italiană, citată de AFP.

Vettel a testat mai întîi circuitul privat al Scuderiei, de la Fiorano, la volanul unui Ferrari 458 Italia, după care a condus un F2012, monopostul Ferrari din urmă cu doi ani.

Sebastian Vettel a concurat în ultimele sezoane pentru Red Bull, iar contractul său cu această echipă a expirat vineri noaptea. Conform regulamentului FIA, el putea de sîmbătă dimineaţă să piloteze un Ferrari, dar trebuia să fie un monopost de doi ani sau mai vechi şi pe un circuit privat.

Vettel a purtat azi o cască albă pe care erau scrise cu litere roşii mesajul "Prima mea zi la Ferrari" şi data de 29 noiembrie 2014.

Germanul are contract cu echipa italiană pentru trei ani şi a fost văzut deja la standul Ferrari marţi şi miercuri, la Abu Dhabi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close