STIRI  »  MONDEN  »  MONDEN

Adevărul despre întâlnirile dintre Bianca Drăgușanu și Adi Mutu » Suma cu care a cucerit-o “Briliantul”

Bianca Dragusanu // FOTO: Instagram +15   FOTO
Bianca Dragusanu // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 19:25

Adrian Mutu a bifat multe cuceriri de-a lungul vieții sale, iar printre acestea nu avea cum să lipsească Bianca Drăgușanu. 

Fostul fotbalist ar fi fost împreună cu diva TV în 2010, iar cinci ani mai târziu a încercat să reia legătura, însă pentru foarte scurt timp.

Ca să o cucerească, ”Briliantul” i-ar fi făcut cadouri în valoare de 25.000 de euro doar în prima lună. Mai întâi i-a cumpărat o geantă Hermes Birkin neagră, în valoare de 7.000 euro, iar ulterior i-a făcut cadou și un ceas Rolex în valoare de 18.000 euro, potrivit libertatea.ro.

 
 
 
View this post on Instagram

‍♀️ #workout #bigassbooty #truestory #love #blessed #lovemylife #perfectskin #perfectlife

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on

 

Potrivit spuselor Biancăi, relația inițială cu Adrian Mutu a durat mai bine de un an, în 2010. În 2015, cei doi au început din nou să se vadă și chiar au fost surprinși împreună. Ulterior, însă, Mutu a cunoscut-o pe Sandra Bachici și s-a căsătorit cu ea.

 Citește și: Mutu face furori în Europa cu Bianca Drăguşanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  11 Ianuarie 2019, 19:32

Cat de prost e Mutu! A dat bani pentru o papusa de plastic gonflagila!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează