GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

Adrian Mutu, îngrijorat de situația din Italia: „E foarte grav. Mă rog la Dumnezeu”

103 goluri a reușit Adrian Mutu în Serie A
103 goluri a reușit Adrian Mutu în Serie A

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 09:36

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, a vorbit despre situației pandemiei de coronavirus din Italia, țara în care „Briliantul” a evoluat de-a lungul carierei pentru Inter, Hellas Verona, Parma, AS Livorno, Juventus, Fiorentina și Cesena.

„Chiar acum două zile m-a invitat Sebastian Frey live pe Instagram, a avut un succes extraordinar. Voi fi mâine la Radio Fiorentina, din nou cu Seba, el este reporter, sau ceva de genul ăsta. Mă bucur foarte mult de afecțiunea lor.

Mă rog la Dumnezeu, e foarte grav și empatizez nu numai cu Italia, dar în special cu ei. E o problemă a tuturor, un dezastru care deja s-a creat, mulți oameni care și-au pierdut viețile. Mai auzeam pe cineva care spunea că acest virus afectează doar bătrânii. Dar bătrânii nu sunt ai noștri?”, a declarat Mutu, la TV Digi Sport.

Bilanțul în Italia de marți, 31 martie: 837 de oameni au murit din cauza COVID-19

Italia este în continuare cea mai afectată țară din Europa de pandemia de coronavirus. În ultimele 24 de ore, 837 de persoane infectate cu COVID-19 au decedat (812 luni), anunță autoritățile din Peninsulă.

De asemenea, sunt 4.053 de cazuri noi confirmate cu coronavirus în Italia (4.050 ieri), numărul total ajungând astfel la 105.792.

4.023 de italienisunt în acest moment la terapie intensivă din cauza COVID-19

CORONAVIRUS / Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Din Suceava, Dorin Goian își strigă disperarea și dezvăluie lucruri incredibile din interiorul spitalului infectat: „La revedere, uită Uniunea Europeană! E gata”

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
maccsero
maccsero  •  01 Aprilie 2020, 12:32

Mutu ar trebui să facă economie de sentimente. În 2-3 săptămâni ce e acum în Italia va fi în România. Minus medicii și spitalele...

alegsandru
alegsandru  •  01 Aprilie 2020, 10:53

Sunt inspaimantat, ingrozit, terorizat de acest potop, uragan, nenorocire, valtoare, necaz, blestem, cosmar, numit perfidul sarscov2.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close