GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRI

Atleta Lori Susan „Lolo” Jones regretă că a dezvăluit că e virgină la 36 de ani: „Sexul ajută sportivii, iar eu sunt mereu în dezavantaj”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 13:24

Lori Susan „Lolo” Jones, fostă campioană mondială în atletism, a recunoscut în urmă cu un an că este virgină, la 36 de ani. Acum, ea a ieșit din nou în presă, afirmând că dezvăluirile respective i-au afectat și mai mult viața sentimentală. 

„Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge. Vreau să rămân virgină până mă căsătoresc. Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț. Bărbații se sperie și nu sunt interesați de o relație când aud că nu vreau să întrețin relații sexuale până la căsătorie”, spunea „Lolo” Jones în urmă cu un an.  

Acum, atleta americană în vârstă de 37 de ani regretă declarațiile făcute la acel moment: „Aceea a fost o greșeală care a distrus toate întâlnirile avute după, ca și cum nici măcar nu aș fi avut o șansă. Înainte, măcar aveam o șansă”.  

Lola Susan „Lolo” Jones crede că este dezvantajată în competiții din cauza faptului că e în continuare virgină: „Sexul ajută alți sportivi, așa că eu sunt mereu în dezavantaj”, a spus Lori Susan „Lolo” Jones. 

+7 FOTO

Vezi și: 

GALERIE FOTO Kasi Bennet, iubita lui Usain Bolt, s-a pozat însărcinată cu primul copil al cuplului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Ianuarie 2020, 16:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează