GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

FOTO Carmen Brumă pozează topless și anunță: „Aici m-aș izola”

Foto: Instagram Carmen Brumă +26   FOTO
Foto: Instagram Carmen Brumă

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 13:23

Carmen Brumă, 42 de ani, soția lui Mircea Badea, înfruntă coronavirusul cu o poză topless făcută în ultima ei vacanță din Grecia. 

Antrenoarea de fitness a postat o fotografie în care apare aproape nud pe marginea unei piscine, iar la descriere a scris: „Aici m-aș izola oricât!”. 

Carmen Brumă: sfaturi pentru autoizolarea de Coronavirus 

Ulterior, ea a revenit și cu alte postări și sfaturi pentru cei care se află în izolare pentru a evita virusul COVID-19. Iată sfaturile lui Carmen: 

  1. „REDUCEȚI APORTUL CALORIC! Vă mișcați mai puțin deci nu aveți nevoie de aceeași cantitate de mâncare dacă nu vreți să vă îngrășați. 
  2. BEȚI APĂ! 35-40 ml pe kg corp este necesarul în condiții normale de temperatură/efort fizic pt un adult. Hidratarea corespunzătoare vă ajută organismul să funcționeze corect, previne poftele, controlează apetitul. 
  3. NU MÂNCAȚI DE PLICTISEALĂ! Statul acasă, stesul la care suntem toți supuși zilele acestea, ieșirea din rutina cu care eram obișnuiți ne pot împinge să mâncăm necontrolat! Încercați să evitați ronțăitul non stop și păstrați 4 ore de repaus alimentar (total) între mese timp în care vă hidratați 
  4. FACEȚI SPORT ACASĂ! (sau în aer liber în zone fără aglomerație) Programați-vă telefonul să vă atenționeze la fiecare 2-3 ore și ridicați-vă de pe canapea/scaun. Faceți 15-20 genunflexiuni, flotări, fandări, abdomene etc.” 
+22 FOTO

Citește mai multe știri despre vedete mondene:

FOTO Bărbat loial! Cine e tânăra, fostă Miss Arad, care l-a sedus definitiv pe Dennis Man: sunt împreună de aproape șase ani

GALERIE FOTO Cristi Manea s-a făcut fotograf pentru superba Irina! „Se pricepe iubitul meu?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
189254898748309
Claude SH  •  16 Martie 2020, 17:27

Mulțumim! Super tare tipa!

bazinga
bazinga  •  16 Martie 2020, 15:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103798407052226
 •  16 Martie 2020, 14:04

pai badea se izoleaza cu gadea si ursu...tu cu instructorul de fitness !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează