GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Propagandă sau realitate? China atacă SUA din cauza COVID-19: „Armata americană a adus virusul în Wuhan!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 10:09

Pandemia de coronavirus este acum motiv de ceartă între China și Statele Unite ale Americii. Oficialii asiatici susțin că ar fi vorba de un complot al americanilor și că virusul își are originea în SUA. 

Deși la început s-a spus că originea COVID-19 este într-o piața din Wuhan, chinezii au acum alte teorii. Mai mulți politicieni, reprezentați media și personalități din China acuză Statele Unite, după ce Robert Redfield, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, a avut un răspuns evaziv când a fost întrebat despre anumite decese cauzate de gripă din Statele Unite. Chinezii susțin că ar fi fost de fapt provocate de COVID-19. „Statele Unite au recunoscut că printre cei care au murit de gripă sunt persoane care aveau coronavirus. Adevărata sursă a virusului e SUA”, a fost una dintre reacțiile din media, scrie The Guardian

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje VIDEO speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Teoria a prins tot mai mult contur după ce epidemiologul Zhong Nanshan a spus pe 27 februarie că „deși virusul a apărut prima dată în China, nu înseamnă că își are originea în China”. 

80.849 de cazuride coronavirus au fost identificate în China până acum

„Poate că armata din SUA a adus coronavirus la Wuhan” 

Zhao Lijian, un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din China, a avut cel mai dur mesaj și a acuzat direct Statele Unite. „Când a apărut primul caz în SUA? Câtă lume e infectată? Care este numele spitalelor? Poate că armata SUA a adus epidemia în Wuhan! Statele Unite trebuie să arate transparență și să facă publice toate datele! Ne datorează o explicație!” (sursa: CNN)

Până în acest moment, 157.000 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus. Au fost înregistrate 5.900 de decese și 76.000 de vindecări. În România sunt 123 de cazuri de coronavirus și niciun deces.

Citește și: 

Pandemia de coronavirus oprește fotbalul! Se mai joacă doar în ȘASE campionate » O singură țară mai lasă fanii pe stadion + ce meciuri se văd în România

Cupă sau grupe? Cum arată scenariile luate în calcul de FRF pentru finalizarea sezonului: „Nu e corect să «îngheți» sezonul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  16 Martie 2020, 08:27
Postat de catalynn pe 15 Martie 2020, 11:58

Pt a afla răspunsul, trebuie sa ne punem alta întrebare și anume: cine are de câștigat de pe urma acestei frasuieli?! China!? SUA!? Rusia!? Oculta!? Papa!? Când vom găsi răspunsul vom știi in mod sigur și de unde a pornit virusul! Deocamdată însă, in timp ce unii își freacă mâinile de bucurie văzând ca planul le-a reușit iar noi stam în case de frica unui guturai ... Văd și o parte benefică însă, anume ca folosirea săpunului și igiena persoanala a devenit ceva cool, trendy, hipstereala gen, deci sa speram ca intra in conștiința colectivă și nu va lua sfârșit odată cu pandemia ...

Sa l vezi pe Andrei cand o sa iasa din carantina ce slim o sa fie ...din cauza dietei globale

104459837173638
Dinu Stefan  •  16 Martie 2020, 00:20
Postat de schwartz69 pe 15 Martie 2020, 12:48

lasati domne' prostiile astea cu Coronavirusul ! intrebarea serioasa ar fi de fapt : fcsb e steaua ?

pai bichoane,can e ziua ta,sa-ti cumpar un teve pa lampi ?! fcsb nu e steaua.....csa armata 2017 nu e steaua.....marca,insemnele,alte acareturi sunt proprietatea unui avocat senin care detine drepturile pana in 2027,cand tulpan poate face o oferta ! deci cheiz clauzd deocamdata !

104459837173638
Dinu Stefan  •  16 Martie 2020, 00:16
Postat de noname999 pe 15 Martie 2020, 13:00

La intrebarea asta "serioasa" justitia a dat raspunsul: fcsb nu e steaua! In afara de asta, fcsb nu are emblema, nu are stadion, nu are suporteri. Ca nu le convine la gigisti, ni se fâlfâie!

justitia a spus ca fcsb nu e steaua bucuresti !aceeasi justitia nu a spus ca csa steaua este steaua bucuresti ! despre ce vorbim ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează