GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Cristi Munteanu, fostul portar al lui Dinamo, cere măsuri draconice în România: „Să închidem tot, inclusiv magazinele și farmaciile. Oamenii sunt iresponsabili”

Cristi Munteanu spune că ar fi necesară și închiderea farmaciilor. foto: Guliver/Getty Images
Cristi Munteanu spune că ar fi necesară și închiderea farmaciilor. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 11:47

Cristi Munteanu (45 de ani), fostul portar al lui Dinamo, propune măsuri drastice în România, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

„Aș anunța imediat populația, în 2-3 zile, următorul lucru. Făceți-vă provizii pentru mai multe zile și închidem tot, inclusiv magazine și farmacii. Acolo se va ajunge, dacă lumea e iresponsabilă. Trebuie să ne izolăm foarte repede.

Lumea trebuie să conștientizeze că doar așa scăpăm, doar așa ne vom relua viețile de dinainte. Mă uit la televizor, stau în grădină, stau în curte. Mai greu pentru cei care locuiesc la bloc. Tund gazonul cu forfecuța”, a declarat cel poreclit „Babicu”, la Pro X. 

VIDEO // Recomandări de la Orlando Popa, antrenor la Reggiana și scouter în Italia: „Izolați-vă și lăsați-vă hainele la ușă!”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Virusologul Molnar Geza, estimări despre pandemia de coronavirus: „Vor fi două vârfuri în România”

Edi Iordănescu a răbufnit » Cere măsuri mai dure în plină pandemie de coronavirus: „Am demonstrat că suntem mai «inteligenți»”

FOTO Un bărbat de 77 de ani, amendat de poliție după ce a ignorat starea de urgență » Motivul halucinant pentru care a ieșit din casă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2763279283721435
Ionut Mezei  •  25 Martie 2020, 15:03

Dupa ce ai fost un portar modest, acum ai venit sa ne confirmi cat de idiot esti. M-as bucura sa ajunga aceste postari la tine, Cristi Munteanu, sa afli parerea tuturor cat esti de prost si incult. ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Martie 2020, 19:51

Mai bine ai închide tu gura, Babicule! Vezi-ți de forfecuța ta!

520143398153430
Pavel Radu  •  24 Martie 2020, 17:49

Minte de.... babic !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close