GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Cosmin Olăroiu suplimentează: 180 de porții de mâncare pe zi pentru medicii din prima linie de la spitalul „Victor Babeș” din București

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 20:30

În plină pandemie de coronavirus, Cosmin Olăroiu (50 de ani), antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning, continuă să facă gesturi de caritate pentru personalul medical din prima linie al spitalului „Victor Babeș” din București.

Dacă în urmă cu mai puțin de două săptămâni a luat legătura cu managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri, și l-a anuntat că va dona în fiecare zi câte 100 de porții de mâncare pentru medici, situația s-a schimbat între timp. Personalul medical de la „Victor Babeș” din București a primit o veste bună în cursul zilei de astăzi, când Olăroiu și-a anunțat colaboratorii să mărească numărul de porții distribuite zilnic, la 180.

+3 FOTO

* Sursă foto: Punctul Culminant, România TV

Cosmin Olăroiu alături de medicii din București

„Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare!", a spus în urmă cu zece zile, Emilian Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș”.

"Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și alte persoane să ne sponsorizeze"
Emilian Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș”

10.092 de persoaneau fost amendate pentru că nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei

192 noi cazuri noi de îmbolnăvire

Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) și 50 de decese. Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 209 au fost declarate vindecate și externate ( 55 la Timișoara, 80 la București, 23 la Iași, 15 la Caraș-Severin, 7 la Craiova, 10 la Constanța, 10 la Prahova și 2 la Cluj, 1 la Galați, 1 la Mureș 1 la Bihor, 1 la Brăila, 3 la Brașov).

126.371 de persoanesunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

VEZI ȘI:

CORONAVIRUS. Victor Ponta a răbufnit în cazul medicilor din România: „Nu găsesc explicații pentru această atitudine criminală”

VIDEO A început producția de măști de protecție în România! Ministrul Economiei anunță: 500.000 de bucăți pe zi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează