GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. CTP, necruțător cu românii care sfidează restricțiile: „Ar trebui să nu beneficieze de asistență medicală dacă se îmbolnăvesc”

CTP îi critică pe românii care sfidează restricțiile impuse de autorități +11   FOTO
CTP îi critică pe românii care sfidează restricțiile impuse de autorități

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 09:26

COVID-19. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a taxat dur pe românii care nu respectă izolarea, carantinarea și celelalte reguli impuse de autorități în timpul stării de urgență din România.

„Văd că iau măsuri restrictive noi, se vor lua de către Guvern, dar până atunci eu aș propune o măsură restrictivă: toți acești inși care încalcă - unii dintre ei sfidător - regulile pe care le cer autoritățile, și în mod evident aceste reguli sunt înspre binele cetățenilor și pentru sănătatea lor, aceste persoane să nu beneficieze de asistență medicală în cazul în care se îmbolnăvesc de Covid-19. 

Cum se procedează la transplant? Acolo există o listă. Transplantul de organe, în România, se face cu listă de așteptare. Pentru ficat, pentru rinichi și așa mai departe. Pe acea listă sunt persoane cu dosar și cu punctaj. Și dacă te califici, atunci primești organul respectiv pentru că ele sunt puține, organele.

Așa și aici (...). Autoritățile medicale vor trebui să aleagă cine intră la terapie intensivă, cine e dus la spital și cine rămâne acasă. Atunci, să existe acest punctaj. Dacă te afli pe lista celor care au încălcat legea... ”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

CTP: „Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri”

„De ce au încălcat-o?Au încălcat-o pentru că toți acești inși se consideră o rasă superioară. Ei sunt mai deștepți decât ceilalți, mai deștepți decât cei care respectă regulile... Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri” - Cristian Tudor Popescu

Parcurile din România au fost închise din cauza COVID-19

+7 FOTO

Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

Radu Paraschivescu, devastat de tragedia din Italia: „M-am umflat de plâns, am simţit că-mi cade cerul în cap"

Ordonanța militară 4: relaxare a restricțiilor impuse anterior persoanelor de peste 65 de ani + prețurile la utilități și carburanți, plafonate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  31 Martie 2020, 01:16

Bine zis. Ați observat cum zic toți? “De ce sa stau in carantina?EU NU SUNT BOLNAV”... de parca nu poți fi bolnav fără sa ai simptome

229895201308424
Marius George  •  30 Martie 2020, 22:24

prindeti *** asta si baga-ti-l ......socola vedea ...9 sapoca ...el face parte de acolo se integreaza perfect

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creankk
creankk  •  30 Martie 2020, 13:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează