GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

GALERIE FOTO Cum se protejează de coronavirus Kinsey Wolanski, fotomodelul care a întrerupt finala Ligii Campionilor: „Mai am nevoie doar de un Tarzan”

FOTO: Instagram +34   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 10:03

Kinsey Wolanski (23 de ani), fotomodelul devenit celebru după ce a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool și Tottenham, scor 2-0, a luat măsuri serioase de izolare în lupta cu coronavirusul. 

Wolanski continuă trendul postărilor inedite de pe Instagram. Frumoasa americancă a ajuns la peste 3,6 milioane de urmăritori și vrea neapărat să îi fidelizeze. Pe lângă fotografiile în ipostaze generoase, Kinsey are mereu idei în trend. 

Despre criza provocată de coronavirus, ea a scris: „Mă mut în junglă, departe de oameni. Am nevoie doar de un Tarzan care să mi se alăture”. 

+30 FOTO

Au urmat apoi și postări mai serioase, în care Wolanski le cere urmăritorilor să urmeze sfaturile autorităților și să se izoleze. Așa cum a făcut-o și ea, pe o plajă privată.

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, a fost mutat din iunie în septembrie: 8 idei după schimbarea datei: cum sunt afectați specialiști ai zgurii precum Simona Halep sau Rafael Nadal?
     
  6. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează