GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. VIDEO Celia Dumitrescu, fiica fostului soț al Anamariei Prodan, recital de Bach și Schubert în Pipera

Celia Dumitrescu a susținut un recital de la balconul apartamentului din Pipera
Celia Dumitrescu a susținut un recital de la balconul apartamentului din Pipera

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 15:08

Celia Dumitrescu (14 ani), fiica fostului șoț al impresarei Anamaria Prodan, a cântat de la balconul locuinței sale câteva piese de Bach și Schubert.

Pretutindeni, oamenii își manifestă solidaritatea față de cei din sistemul medical, aflați în prima linie în războiul cu coronavirusul. Se cântă de la balcoane, de pe străzi, chiar și din spitale. Sâmbătă, o româncă, tânăra pianistă Celia Dumitrescu, a decis să aducă un omagiu medicilor și asistentelor, printr-un concert de la balconul apartamentului în care locuiește, din Pipera. 

Celia, recital pentru medici

Este fiica lui Tiberiu și a Irinei Dumitrescu, primul fiind fostul soț al impresarei Ana Maria Prodan. Concertul a fost postat și pe Youtube sub titlul #NeAplaudămDoctorii. „Am ținut acest concert pe balcon din cauza circumstanțelor în care ne aflăm. M-am gândit la oamenii care trebuie să lucreze, să îi ajute pe bolnavi, chiar dacă mulți trebuie să stăm acasă”, a spus Celia. 

Anamaria Prodan: „Suntem o mare familie”

„Sunt mândră de Celia. Irina, mama ei, s-a ocupat de ea, să facă pian de mică. și are un talent fabulos. Noi suntem o mare familie iar copii noștri sunt frați și surori. Rebeca face fashion și design, Sara e baschetbalistă în America, Luca, copilul lui Laurențiu din prima căsătorie, e la școală în Dubai, iar Bebeto, cel mai mic, face fotbal tot în Dubai” 
- Anamaria Prodan, impresar în fotbal

VIDEO / Ce este „pașaportul imunitar”, ultima inovație în pandemia de coronavirus

Citește și alte știri despre coronavirus: 

FOTO. Anamaria Prodan, provocatoare în izolare » A pozat topless la piscină

Bill Gates, articol-manifest: 3 sfaturi esențiale pentru oameni, în bătălia cruntă cu COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  05 Aprilie 2020, 16:14

Al..Anei Maria...nu AnaMariei...dar e greu cu gramatica ,,ziaristilor,,...cu Spiru Haret...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează