GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

GALERIE FOTO Kasi Bennet, iubita lui Usain Bolt, s-a pozat însărcinată cu primul copil al cuplului

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 16:44

Usain Bolt (33 de ani), poate cel mai mare atlet din toate timpurile, a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni tată. Kasi Bennett, iubita jamaicanului, a transmis mesajul prin imagini artistice cu ea însărcinată. 

La 30 de ani, Kasi Bennett se pregătește să-i dăruiască lui Usain Bolt primul copil. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare, același loc unde focoasa brunetă postează constant fotografii în ipostaze spectaculoase.  

În ultima perioadă, Usain Bolt și-a dedicat timpul vieții personale, lăsând în spate cariera sa strălucitoare din atletism. Bolt a avut și o tentativă de a deveni jucător profesionist de fotbal, însă „Fulgerul” a renunțat destul de rapid la idee. 

+4 FOTO
  • Sursă foto: Instagram Kasi Bennett

Vezi și: 

GALERIE FOTO Chicharito Hernandez, noul transfer al lui LA Galaxy » Iubita sa va face furori în America

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  23 Ianuarie 2020, 19:21

Am crezut ca e a lui Coman ca s-ar asemana...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează