GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  VACANȚĂ

GALERIE FOTO Pugilista April Hunter, poză-manifest în vacanța din Maldive: „E ilegal să fii gay aici? Priviți gândurile noastre”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 12:38

April Hunter (43 de ani), o pugilistă originară din Newcastle, a publicat în social-media imagini din vacanța romantică petrecută alături de iubita sa în Maldive.  

O susținătoare declarată a relațiilor între persoane de același sex și implicit a drepturilor LGBT, April Hunter a vrut să transmită un mesaj puternic criticilor, postând o imagine în care își săruta partenera, dezvăluind, astfel, că are o relație sentimentală cu o femeie. 

Totul s-a petrecut într-un cadru în care relațiile gay sunt interzise. Homosexualitatea este considerată ilegală pe insulele Oceanului Indian, în conformitate cu legea islamică „Șaria”.  

„E ilegal să fii gay în Maldive și în alte țări musulmane. Oricum, acestea sunt gândurile noastre”, a scris April Hunter la descrierea fotografiei.  

GALERIE FOTO Pugilista April Hunter, poză-manifest în vacanța din Maldive: „E ilegal să fii gay aici? Priviți gândurile noastre”
  • April Hunter, în dreapta

Temându-se de posibile represalii, April Hunter a șters inițial fotografia din conturile sale de social-media, pentru ca ulterior, după ce a revenit pe pământ britanic, să posteze din nou ipostaza romantică alături de partenera sa. 

+1 FOTO
  • Sursă foto: Instagram April Hunter

Vezi și: 

FOTO O jucătoare de fotbal e confundată cu o actriță din filmele pentru adulți: primește zilnic poze indecente

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  04 Februarie 2020, 18:52

Bietele creaturi, ce sa faca daca au tot felul de complexe ? Trebuie sa ne fie mila de ele...

blahblahblah111
blahblahblah111  •  04 Februarie 2020, 14:08

*** si nu ne intereseaza. E obligatoriu de la tolontan sa aveti cel putin un articol de genu' saptamanal?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

139226857413709
Maximilian Alforno  •  04 Februarie 2020, 13:20

mda...mai multa ***...da bine la stapani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează