GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Gigi Becali: „Am donat 120.000 de pastile din Rusia la Matei Balș. Nu sunt acreditate de Uniunea Europeană”

Becali susține că a ajutat spitalele din România în lupta cu pandemia de coronavirus +11   FOTO
Becali susține că a ajutat spitalele din România în lupta cu pandemia de coronavirus

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 09:24

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul FCSB, a cumpărat o cantitate mare de medicamente din Rusia, neacreditate de Uniunea Europeană, pe care spune că le va dona spitalului Matei Balș, în contextul pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS. Ultima oră » 2.738 de cazuri de infectări în România. 115 decese

„Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam aprobarea de la minister. Am primit aprobarea până la urmă. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. 

Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a declarat Becali, la România TV.

Gigi Becali, donații pentru spitalele din România

Becali a declarat că se implică financiar pentru a opri pandemia de coronavirus. Patronul FCSB a întețit și rugăciunea: „Merg zilnic la slujbă, așa ajut cel mai mult”. 

Astfel, Gigi Becali susține că a făcut mai multe donații către spitalul Matei Balș și că a sunat la o fabrică de cămăși pentru a le cere celor de acolo să producă măști - detalii, AICI.

FOTO Parcurile din București au fost închise, din cauza pandemiei de coronavirus

+7 FOTO

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Strigătul lui Mima Giuchici: „Eu cu cine vorbesc? Toată lumea mă pasează de colo-colo. Nu plec de lângă soția bolnavă!”

Ionuț Radu, interviu din izolare: „La ora asta eram calificați la European”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Aprilie 2020, 13:29

Pastilele alea trebuie distruse imediat iar Becali dus in catuse la Jilava,rusnacii ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

143908970079367
Vali Pariuri Mocanu  •  03 Aprilie 2020, 10:36

Continua pandemia creierelor arse! Nu exista (oficial)antidot, dar el a cumparat antidot. Ca nu-s acreditate in UE, hai sa zicem ca poate-s interese comerciale la mijloc, dar sa zici ca ai antidot din Rusia, o tara care nu are alt antidot pentru cetatenii ei decat alternativa autoizilare/puscarie, inseamna ca omul e definitiv netratabil. Stiti despre ce om e vorba sau despre cei care cred asemenea mizerie... Dupa parerile avizate ale trio Ghita-Goe-Ganea, azi ne serviti o noua portie de profesionalism jurnalistic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează