GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SIRIA

VIDEO Incident șocant în Siria: un vehicul blindat american scoate de pe șosea un blindat rusesc!

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 10:38

Incident șocant între un vehicul armat american și unul rusesc, în Siria, țară în care ambele armate sunt implicate. 

Clipul filmat dintr-un autoturism civil arată un convoi american în deplasare și un GAZ Tigr (vehicul militar rusesc) care depășește convoiul prin lateral și revine pe carosabil. Vehiculul aflat în capul convoiului american, un Oshkosh M-ATV, reperează blindatul rusesc și încearcă să-i împiedice depășirea printr-o evidentă șicanare și ajunge chiar să-l împingă pe acesta în afara părții carosabile. Un pieton (civil) se ferește la timp din calea blindatelor.

 Într-o declarație dată după eveniment, Myles Caggins, un colonel din armata americană explică pentru Military Times că „o patrulă rusească a încălcat protocolul non-coliziune și a fost escortat în afara ariei de operare a armatei SUA”. Protocolul non-coliziune (de-confliction protocol) este constituit dintr-o serie de măsuri care să înlăture riscul unuia sau mai multe vehicule de a se ciocni în timp ce operează în aceeași arie. 

„Țelul Coaliției este să dezamorseze orice întâlnire neprevăzută cu alte forțe care operează în nord-estul Siriei. Incidentul filmat este în curs de analiză', completează Caggins, conform auto-bild.ro.

Citește și:

O mașină electrică l-a FASCINAT pe Ion Țiriac! Pune banii jos: „Are superautonomie” + Arată ULUITOR și e făcută în Europa!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close