GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GERMANIA / BAYERN - SCHALKE 2-0

Incendiar a

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2007 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 10:14

Pentru oamenii lui Ottmar Hitzfeld, meciul cu Schalke a fost pina la un punct copia celui cu Werder (1-1). Avantaj pe tabela inca din debut, apoi dominare copioasa, presarata cu ocazii cit pentru doua partide. Diferenta? Portarul Kahn n-a mai gresit, ca la golul egalizator al Bremenului, iar Salihamidzici a razbunat in final ratarile lui Makaay si Podolski cu un gol de generic tv.

Victorioasa in fata liderului, Bayern a transformat batalia pentru titlu intr-o cursa in patru Se anunta un final de campionat incendiar in Germania. Schalke, Werder, Stuttgart, Bayern - oricare ar putea cistiga titlul. Dupa meciurile de ieri, intre locul intii, ocupat de Schalke, si locul 4, unde stationeaza munchenezii, nu mai sint decit 6 puncte! Marea beneficiara a etapei a fost Bayern. Ironizata inaintea partidei de jucatorii si antrenorul liderului, "nu mai e ce-a fost", campioana le-a raspuns tuturor pe teren: 2-0. In acelasi timp, a profitat si de semiesecul lui Werder la Cottbus (0-0), amenintind din nou podiumul.


COTTBUS - BREMEN 0-0
Bine si asa
Sergiu Radu, in teren 64 de minute, si Vlad Munteanu, integralist, i-au facut-o din nou Bremenului. Dupa un 1-1 de senzatie in tur, cind lui "Schija" i s-a refuzat un penalty, ei au rezistat ieri eroic in fata ofensivei furibunde a oaspetilor. Vladut a fost cel mai activ jucator al Cottbusului, insa in fata, nerefacut complet dupa o accidentare la pulpa, Sergiu Radu n-a putut tine pasul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează