FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VASLUI 0-0

Deziluzie

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2007 00:00

Antrenorul Mircea Rednic si-a pus jucatorii la zid dupa meci, principalul vizat fiind Claudiu Niculescu. Mircea Rednic a spus la conferinta de presa de dupa meci ca este foarte suparat pe jucatorii sai. "E inadmisibil sa avem asemenea ratari si mi se pare de nepermis relaxarea atacantilor. Inainte mai dadeam si noi goluri din lovituri libere, dar acum, nimic! Am dominat meciul de la un capat la celalalt si nu prea am ce sa le reprosez din punctul asta de vedere", a spus tehnicianul "ciinilor".

Antrenorul liderului a criticat si antijocul facut de echipa din Vaslui: "Probleme au venit pentru ca adversarii nostri cadeau ca impuscati. Cred ca s-au jucat efectiv 25 de minute. In rest, erau pe jos". Replica lui Hizo a venit imediat: "Am facut ce am putut. Noi ne-am aparat, ei avut ocazii, puteau sa dea gol si nu au reusit. Am avut si noroc, iar Haisan a facut o partida excelenta".

"Am relansat campionatul"
Aidoma celorlalti actionari dinamovisti, Florian Walter, era negru de suparare: "Am relansat campionatul cu egalul asta. Imi vine sa mor cind vad ce se intimpla. Ne-am vazut cu sacii in caruta si ne batem joc. Dupa meciul cu Steaua vom trage linie". Cristi Borcea a intrat in forta peste jucatori in vestiar: "Ce se intimpla cu voi!? Chiar asa, trebuie sa avem emotii pina la finalul campionatului!? Trebuia sa cistigam ca sa mergem in Ghencea cu moralul ridicat. E obligatoriu sa invingeti Steaua". ( Eduard Apostol)

Emisar grec
La meci a fost prezent si un scouter al grecilor de la Olympiakos Pireu, care inaintea partidei s-a intretinut minute bune cu sefii din stefan cel Mare. Elenul a venit special pentru Claudiu Niculescu. Capitanul de aseara al "ciinilor" a mai fost dorit de Olympiakos si in toamna. "Nu putem sa anuntam nici o suma pentru care jucatorul poate pleca. Niculescu este netransferabil si, in plus, ne pregatim pentru Liga Campionilor", i s-a transmis grecului. (Eduard Apostol)

Niculescu: "Sint vinovat!"
Claudiu Niculescu si-a asumat in totalitate semiesecul lui Dinamo: "E numai vina mea, nu mi s-a mai intimplat niciodata sa am sase, sapte ocazii si sa nu dau nici un gol. Le cer scuze colegilor, suporterilor, conducerii. E o perioada mai grea pentru mine. Sint principalul vinovat. Sint mihnit". (Ioana Mihalcea)

"Le dam banii cu intirziere"
Actionarii lui Dinamo au reactionat cu furie dupa egal. Vasile Turcu a fost vehement la adresa echipei: "Poate jucatorilor le place ca finalul de campionat sa fie mai palpitant, dar noua, nu. N-o sa mai bagam mina in buzunar, o sa le dam salariile cu intirziere. Se pare ca, la romani, cind sint bani intervine lenea. Trebuie sa ne revansam neaparat cu Steaua!".

Fanii, pro si contra
Ca de obicei, galeria dinamovista a fost si aseara plasata in doua sectoare ale stadionului. Grupul cel mai consistent, cel de la Peluza Nord, a sustinut echipa neconditionat, in timp ce fanii de la Peluza Sud au refuzat sa faca acelasi lucru. In fapt, ei au protestat prin tacere vizavi de jocul etalat de "ciini" in acest an. "Vrem vechiul fotbal inapoi, pe cel de azi pastrati-l voi", scria pe unul din mesajele afisate de protestari. (Eduard Apostol)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close