INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CAMPIONATUL MONDIAL

GSP all-inclusive: 32 de experţi dau verdictul la CM 2018 » Cine va câștiga Mondialul sau cine va reuși surpriza

Trofeul Cupei Mondiale, prezentat de Iker Casillas (foto: reuters)
Trofeul Cupei Mondiale, prezentat de Iker Casillas (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 00:00

Ziarul a apelat la fotbalişti, foşti sau actuali, dar şi la antrenori, fiecare cu legătură directă pentru toate ţările participante la Mondial, pentru a oferi pronosticurile turneului din Rusia.

Odată cu debutul Campionatului Mondial suntem la ora pronosticurilor. Cine va câştiga, cine joacă finala, cine câştigă grupele, cine pleacă acasă cel mai devreme, cine va fi vedeta, dar şi surpriza? Oricine îşi poate da cu părerea, dar pentru o mai bună veridicitate, Gazeta Sporturilor s-a lansat într-un exerciţiu amplu, pe întreg mapamondul.

Ziarul a preluat o idee pusă în practică de L'Equipe, în ziua startului Euro 2016. Şi anume, câte un jucător (actual sau fost) sau antrenor (fost sau actual), care să fi avut tangenţă directă (e din ţara respectivă) sau indirectă ( a evoluat sau a avut o conexiune la un moment dat), să evalueze şi să răspundă la 4 întrebări adresate de GSP

1. Cine va câştiga Mondialul?
2. Cine va ieşi golgeterul turneului?
3. Până unde va ajunge ţara "dumneavoastră"?
4. Pe cine vedeţi să realizeze surpriza Mondialului?

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală părerile celor 32 de jucători sau antrenori care au avut legătură cu cele 32 de participante la Mondial și ce pronosticuri inedite oferă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1013850201981154
Mircea Gabriel  •  15 Iunie 2018, 08:51

multumim. nu are rost sa mai privim mondialul. macar ca am aflat cine va castiga.

baruch
baruch  •  15 Iunie 2018, 08:08

gica popescu le mai nimereste la pronosticuri. in rest...nu stiu cine sunt "expertii".

kkkkkk
kkkkkk  •  15 Iunie 2018, 07:18

Un articol marca gsp ......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează