INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

Secretele lui Harry Kane, golgeterul la zi al CM 2018 » Ce schimbare majoră a făcut și cine este idolul lui: "Îi voi pune tricoul în ramă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 16:51

Englezul Harry Kane, 24 de ani, a impresionat la această ediție de CM 2018, marcând 6 goluri în primele două meciuri și fiind goleterul acestei ediții.

Presa internațională a descoperit câteva dintre secretele atacantului de la Tottenham și le-a prezentat. Cea mai importantă a fost angajarea unui bucătar personal.

"Mi-am angajat un bucătar personal. De ce? Pentru că m-am accidentat la genunchi la un meci al naționalei de tineret. Când am revenit, m-am gândit că sunt în formă, dar aveam 18% grăsime corporală. Acum am doar 10%", a declarat Kane, potrivit Marca.

În plus, Marca mai scrie că jucătorul și-a cumpărat o casă mai aproape de terenul de antrenament al lui Tottenham, nu pierde nopțile și este fanul lui Cristiano Ronaldo.

"Eu și logodnica mea am fost împreună la școală. Acolo ne-am cunoscut. Ea a avut grijă de toată cariera mea sportivă. Nu îmi aduc aminte când am fost ultima dată într-un club. Pentru mine, Cristiano e un model de urmat. Mă uitam la el când eram mai tânăr. I-am cerut tricoul, mi l-a dat și îl voi pune în ramă", a adăugat Kane.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 Iunie 2018, 09:01

prima data de cand ma uit la fotbal si am ...catva ani nu am stiut nici-un nume de jucator din selectionata Albionului si am ramas surprins cat de bine joaca . Ai auzit Contra !!!!

sala_dalles
sala_dalles  •  25 Iunie 2018, 17:45

Eu am crescut la 2 minute de Biserica Anglicana din Bucuresti asa ca nu pot fi indiferent in ceea ce priveste nationala Albionului . La fel . Nu a fost o intimplare ca in vara lui 90' am aterizat la Heathrow dupa ce am fugit de romani ca in " the great escape" . Pe timpul ala Romania nu facea parte din U.E Acum sa vina balaurul aka biancorosii sa spuna nimicul.

dinamo100
dinamo100  •  25 Iunie 2018, 17:41

In primul rand n-a dat 6 goluri , ci doar 5, din care 2 din 11 m, si unul din...greseala. In al doilea rand asta cu bucatarul personal este... de mare valoare!!! Cred ca se va crea o adevarata moda printre fotbalisti pornind de la exmplul lui Kane!! :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează