INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Revelația turneului final poate prinde transferul carierei » Un colos pune la bătaie 57 de milioane de euro pentru Harry Maguire

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 09:25

Harry Maguire (25 de ani), fundașul central al lui Leicester și al naționalei Angliei, este dorit de Jose Mourinho la Manchester United. 

  • Anglia și Belgia joacă sâmbătă, de la 17:00, în finala mică a Campionatului Mondial

Turneul final din Rusia l-a adus în centrul atenției pe Harry Maguire. Fundașul de 1.94m a fost unul dintre pilonii parcursului deosebit al britanicilor. Siguranța pe faza defensivă și golul superb marcat în sfertul de finală contra Suediei, câștigat cu 2-0, i-au atras atenția lui "The Special One". 

Jose Mourinho nu e satisfăcut de calitatea fundașilor centrali de la United și pune la bătaie 57 de milioane de euro pentru achiziția lui Maguire. 

8este cota lui United la câștigarea titlului în noul sezon de Premier League, având a 3-a șansă, după Manchester City și Liverpool

25.000.000 €era cota lui Maguire înaintea turneului final din Rusia

Vezi și: La EURO 2016 era un simplu fan, acum a marcat decisiv în sferturile CM » Cine e eroul englez apărut de nicăieri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
skrilla
skrilla  •  13 Iulie 2018, 11:35

Ce *** revelatie e Maguire?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  13 Iulie 2018, 10:30

Maguire e o investitie buna pentru M United. E intr-adevar una din revelatiile Campionatului Mondial.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează