SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

Cheaguri de sânge la plămâni + hematom abdominal după naștere » Acum e în finală la Wimbledon: "E o nebunie! Nu merit să fiu aici"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 10:46

Serena Williams (181 WTA) s-a calificat în cea de-a 10-a finală a carierei la Wimbledon, urmând să o înfrunte sâmbătă pe Angelique Kerber (10 WTA) pentru un al optulea titlu pe iarba londoneză. 

Americanca de 36 de ani e încă uimită de rezultatul obținut la Wimbledon, mai ales că vine după problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat după naștere. 

"Este o nebunie! Nu ştiu prea bine ce simt. Nu mă gândeam că lucrurile vor decurge atât de bine la doar al patrulea meu turneu după revenirea pe terenurile de tenis. Am avut o naştere foarte dificilă şi am suferit mai multe operaţii ulterior.

După naştere, nici măcar nu puteam merge până la cutia de scrisori, deci nu este chiar un lucru normal să fiu în finală la Wimbledon. Savurez toate momentele petrecute aici", a spus Serena în fața jurnaliștilor de la Wimbledon. 

Antreprenorul american Alexis Ohanian (35 de ani), soțul Serenei Williams (36 de ani), a vorbit la rândul lui despre momentele dificile trăite de aceasta imediat după ce a născut (detalii, aici). 

Din cauza unor probleme mai vechi, Serena a simțit că are dificultăți de respirație imediat după naștere. Medicii i-au descoperit cheaguri de sânge la plămâni, apoi operația de cezariană s-a deschis din cauza acceselor de tuse, iar doctorii i-au descoperit americancei un hematom în zona abdomenului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
merace
merace  •  13 Iulie 2018, 21:49

De acord ca nu merita. I s-a dat loc de favorita 25 ca favoare, apoi s-a bucurat de un traseu atat de usor, cu 2 jucatoare venite din calificari in primele 5 meciuri, si abia in semifinala a intalnit prima favorita... Daca Serena castiga acest titlu, va fi doar ca o mare realizare a organizarii abuzive in favoarea ei.

485809194904413
Costel Tudor  •  13 Iulie 2018, 17:03

Agenția Antidoping este o RUSINE ! Cum este posibil ca o sportiva care refuza testul antidoping , sa fie lăsată sa participe la turneu ???

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Iulie 2018, 13:32
Postat de vladutz13 pe 13 Iulie 2018, 12:42

De fapt nu spune absolut nimic. Era dreptul ei sa refuze controlul, din orice motiv avea. Daca nu ai citit articolul este cea mai testata jucatoare din circuit in 2018.

Ca spune ea treaba asta? Pai in momentul asta nici rusii nu reconosc ca timp de 80 de ani au avut o intreaga industrie de medalii obtinute cu acul in vena....Nici Armstrong nu spune ca a fost rau ce a facut, el e doar suparat ca si altii faceau si nu au fost prinsi, dar de ce sa fie doar el pedepsit? Si cand o sa fie negru pe alb ca Serena a folosit in cariera anumite "lucruri" o sa spuna "da, dar si altii". E clar ca dupa o nastere la varsta asta nu ai cum sa revii imediat la performanta, numai *** functionali isi imagineaza ca revenirea ei este "naturala".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează