INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PARIURI

Fără precedent! Pariuri ilegale de 1,3 miliarde de euro la Mondial » 540 de persoane arestate!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 12:12

Poliția chineză a dezintegrat o vastă rețea mafiotă care se ocupa cu pariurile ilegale online axate pe jocurile de la CM din Rusia.

În cadrul operațiunii, 540 de persoane au fost arestate sub acuzația că ar fi utilizat 70 de aplicații pe mobil și pe calculator, plus 250 de grupuri de discuții pe forum, în încercarea de a atrage noi clienți. 

330.000 de pariori sunt implicați în grupul descoperit în provincia Guangdong, suma totală a tranzacțiilor realizate în ultima lună fiind de 10 miliarde de yuani (circa 1,3 miliarde de euro), scrie L'Equipe. 

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
10153197333999590
Chris Montora  •  13 Iulie 2018, 14:40

Trebuie sa intelegi contextul: jocurile de noroc , pariurile si recent si pokerul sunt interzise in China (inclusiv online). Doar in Macao sunt inca legale (dar sub controlul Chinei de cand a revenit de la Portugalia). Inclusiv in HongKong sunt permise doar loteria de stat si pariurile pe cursele de cai. In rest nimic, expatii pot doar sa iasa in croaziere de o noapte in apele internationale, scot mesele de cazino pe vas, apoi dimineata revin in port.

adrian_riga
adrian_riga  •  13 Iulie 2018, 14:09

Nu se intelege nimic din articol. Care e infractiunea? Ca au facut grupuri de discutii pe un forum? Ca au folosit aplicatii? Trucau meciuri sau doar ocoleau statul? Preluati stiri de la agentiile internationale de presa dar nu pricepeti nimic. Ziaristi de doi bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează