FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Echipa lui Dică ar fi mai bună decât echipa lui Becali » Cum sabotează patronul echipa și cum ar trebui să arate primul "11" corect

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 15:44

FCSB ar porni ca favorită sezonul dacă Becali nu ar ține neapărat să recupereze sumele imense pe care le-a plătit pe jucătorii de la Viitorul. 

CFR a dat un milion de euro pe Alex Ioniță și l-a ținut rezervă, Petrescu a putut să evalueze randamentul mijlocașului și să stabilească faptul că el nu merita să fie în echipa de bază. Nici Valentin Costache, cumpărat de la Dinamo cu 700.000 de euro, nu a prins echipa.

Viitorii nu merg acum

FCSB funcționează după reguli diferite, Becali are favoriți, cei mai mulți sunt jucători pe care i-a cumpărat scump și speră să obțină sume și mai mari de pe urma lor. Dar ei nu-și merită locurile de titulari! Florinel Coman e o copie slabă a jucătorului care părea la Viitorul, unde nu era titular permanent, dar promitea să devină foarte bun.

Dragoș Nedelcu nu e nici foarte agresiv, nici foarte puternic, nu are cum să fie mai bun decât Pintilii ca închizător. E o rezervă și ca fundaș, numai că Bălașa și Planici sunt mai buni, ar trebui să absenteze careva ca să găsească un loc fotbalistul cumpărat de la Viitorul. Florin Tănase e în cea mai bună formă de după accidentare, dar nu e atacant!

E mai bun Momcilovici

Dacă va rămâne Gnohere, atunci francezul va trebui să fie vârful și românul, atacant stânga, pe singurul post pe care a funcționat. Și mai sunt exemple de jucători pe care Becali îi vrea în echipă fără ca ei să merite, după randamentul real.
Junior Morais a profitat de accidentarea lui Momcilovici, afectat de dureri la spate, ca să evolueze în amicale, însă e mai bun sârbul. Brazilianul e tehnic, nici prea rapid, nici bun în defensivă.

Vor reuși Dică și Mihai Stoica să-și convingă patronul că e mai important să câștige campionatul după patru ani sau vor alege în funcție de simpatiile și de interesele economice ale lui Gigi? 

2.600.000 de euroa plătit FCSB pentru Florinel Coman, 20 de ani, o extremă stânga al cărei loc în prima echipă nu e justificat deocamdată de randamentul adevărat

2.100.000 de euromilioane de euro a achitat Becali pe Dragoș Nedelcu, un mijlocaș defensiv pe care steliștii l-au plimbat ba închizător, ba fundaș central, fără să-i găsească un loc. Pe Florin Tănase a dat 1,5 milioane de euro, iar Benzar a costat și el 700.000, toți de la Viitorul

Cum ar arăta FCSB după criterii corecte:

Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Ov. Popescu, Pintilii, Teixeira - Man, Gnohere, Fl. Tănase

"4-3-3 e un sistem mai greu, pentru că trebuie să pasăm aproape, nu puteam să atacăm cu mingi lungi. Toată echipa încearcă să se adapteze. Obiectivul apropiat e să ne calificăm în grupele Europa League, urmează titlul!"
Cristian Bălgrădean, portar FCSB

Vezi și: Echipa lui Dică ar fi mai bună decât echipa lui Becali » Cum sabotează patronul echipa și cum ar trebui să arate primul 11

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Iulie 2018, 05:34
Postat de jack_the_striper pe 13 Iulie 2018, 18:33

Steaua proștilor, nu știai cine e FC FCSB? Au și proștii steaua lor, nu prea norocoasă ce.i drept, dar au. La anul vor striga Clinceni = Steaua, peste 2 ani cine știe.. Proști, proști, dar au steaua lor! Lasă.i!

numai la noi se poate! ma, sa va intre bine in cap la toti si aia care il iubiti si aia care il urati pe jj! nici noua, la constanta nu ne-a convenit cand Farul a fost luata de nedelcu sau acum, cand brandul e cumparat de marica, dar avem coloana *** fcsb e steaua, cat va convine voua sau nu! nu ati fost in stare sa faceti nimic sa nu o ia becali, acu o dati cu clone, CSA,Talpan si alte prostii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1274464749300910
Robert Sergiu  •  13 Iulie 2018, 18:55

Hai STeaua 4-0....

hitman222
hitman222  •  13 Iulie 2018, 18:52
Postat de Robert Sergiu pe 13 Iulie 2018, 18:51

nu-mi pasa parera ta

Asa reactioneaza prostii.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close