SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Lecția de încredere oferită de Buzărnescu americanilor: "Atunci am pierdut și puținii sponsori pe care-i aveam"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 17:17

Mihaela Buzărnescu a impresionat pe toată lumea cu urcarea ei în clasamentul mondial și le-a povestit americanilor cum a reușit să ajungă de pe locul 540 până pe poziția 28.

"Am fost bună în perioada junioratului, când am făcut parte dintr-o generație cu Azarenka, Radwanska și Caroline Wozniacki. Apoi, pe când aveam 18 ani și eram pe locul 4 sau 5 la junioare și pe 214 în WTA, m-am accidentat la umăr și am lipsit o jumătate de an. A fost momentul în care am pierdut puținii sponsori pe care-i aveam.

Apoi, nu mi-a fost deloc ușor să revin; evident că n-am mai putut să am aceleași rezultate ca înainte. Nu a fost deloc ușor, a fost chiar foarte dificil. Până la urmă, sunt aici acum și asta înseamnă că nu m-am dat bătută. Întotdeauna m-am gândit că nu vreau să renunț la tenis din cauza accidentărilor. Sunt foarte fericită că nu am renunțat", a declarat Mihaela Buzărnescu americanilor de la Tennis Channel.

"N-am avut niciun sponsor și totul a fost plătit din banii mei, a trebuit să mă întrețin. Am jucat și tenis pe echipe în România și în alte țări pentru a-mi acoperi cheltuielile cu biletele de avion. Nu a fost ușor deloc" Mihaela Buzărnescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Iulie 2018, 09:13

faptul ca mie mai simpatica acum Mihaela decat Simona ,pt. ca a reusit in timp record sa prinda din urma trenul in conditii din cele mai grele ,nu ma duce capul sa o urasc pe Simona ,din contra amandoua mis dragi si le respect pt. ceea ce fac prin munca lor si fala Romaniei ,sa fim si noi mai croati ca m-am saturat de manelisme si salam ,da nu soia .

119504918941829
Gyr Gyr  •  14 Iulie 2018, 08:53

intr-un fel este bine sa spui ce s-a intimplat. insa durerile cele mai mari sint cele nespuse. cred ca incepi sa fi favorita romanilor pentru ca tu nu ai armata de profesionisti pe care o are " ***" care este tot mai aroganta si isi arata coltii fara de o tara unde a trait a respirat si mincat. dar asta este altceva. nu ai ce sa-i ceri daca DUmnezeu nu i-a dat. a fi iscusita si sa ai niste inclinatii o indeminare nu este totul. lipsa de carcater cit si ariciul din buzunar nu insa in cadourile date lui titi ionescu pardon tiriac o face sa cada in dizgratie cu tot cu premiile ei. subiectul nu mai prezinta interese si iat-o cum nu participa la open-ul bucurestilor. deh bani putini si nu o incadreaza nu o " imbraca " bine. a ales o pauza de om normal cu iubi cine stie pe unde asa in draci si pe saturatelea. sa--i fie de bine. fi tare miky si nu te mai enerva. fi focalizata pe ce ai de facut si roaga-te si la Dumenzeu sa iti dea putere. bafta in tot ceea ce faci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  14 Iulie 2018, 03:34
Postat de steaua1986forever pe 13 Iulie 2018, 23:38

Asa cum s-au supărat rinistii cand am zis ceva de partidul lor de suflet, partid în care e idolul si patronul lor ? Sau cand am zis ceva de Securitate, culmea, tot fanii aceluiași club făceau urat pe aici. Coincidență?

Din comentariul tau rezulta ca ai fi acel Călinescu .... In rest da, Miki este o luptătoare, face cinste faptului ca este legitimata la clubul cu care te lauzi ca tii si tu (desi io unul am inca rezerve in ciuda faptului ca am remarcat o ușoară delimitare de FC fcsb), adica CSA Steaua. Succes Miki, dar si celorlalte steliste (Ana Bogdan, Alexandra Dulgheru, Irina Bara si Gabriela Ruse)!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează