INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ce lovitură pentru Chiricheș! Românul e dorit de două echipe din Premier League

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 18:28

Vlad Chiricheș (28 de ani) s-ar putea despărți de Napoli după 3 ani petrecuți în Italia și ar putea reveni în Premier League.

Fundașul român se luptă pe post cu Albiol, Koulibaly, Maksimovic, Tonelli și Luperto, iar CalcioNapoli24 anunță că Vlad ar putea pleca în Premier League unde e dorit de două cluburi.

Chiricheș a primit oferte de la Newcastle și de la nou-promovata Cardiff City, unde a mai jucat și Gabi Tamaș. Newcastle, cu Rafa Benitez la cârma, a terminat pe locul 10 în prima ligă engleză.

5.000.000 €e cota de piață a lui Chiricheș, potrivit transfermarkt.de

2 ania jucat Chiricheș pentru Tottenham în Premier League (2013-2015)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
maxp
maxp  •  14 Iulie 2018, 13:28
Postat de fancraiova pe 13 Iulie 2018, 20:01

Sa fim seriosi dar acest chiriches e pe duca la Napoli in cei 3 Ani nu stiu daca are jucate 10 meciuri titular , iar in anglia daca se va reintoarce va freca banca ça la Napoli dar noi il folosim titular la Nationala ça deh joaca in Italia adica freaca banca la aia meci de meci , deci sa avem pardon . Iar echipele Care se bat pe el nu sunt o forta sunt coada clasamentului iar sa avem Pardon

Eu nu stiu ce ganditi unii dintre voi. Sa freci banca in Italia inseamna sa evoluezi la un nivel mult mai inalt decat o faci in Liga I. Am vazut o droaie de jucatori care n-au frecat nici banca prin afara si cand s-au intors sunt cei mai buni oameni din Liga I. Tucudean a facut tusa in liga a 2-a engleza, s-a intors si e printre principalii marcatori in Liga I, Deac a prin vreo 2 meciuri in 2 ani in Germania, e poate jucatorul sezonului in Liga I, Mitrita freca tusa la ultima din Serie A, e printre cei mai buni din Liga I, pana si Torje in astea 3-4 meciuri pe care le-a jucat la Dinamo, le-a cam rupt coloana la toti. Despre ce vorbim, eu nu zic ca Vlad Chiriches ar fi vreo mare smecherie, dar pentru concurenta pe care o are, e printre cei mai buni fundasi din tara. Acum si la Napoli, a avut concurenta cu Albiol si Koulibaly, nu cu Larie si Gaman. Orice nationala sanatoasa la cap se bazeaza pe oamenii din campionatele tari, ca sunt la alt nivel decat cei din campionate ca Bulgaria, Romania, Cehia etc. Uita-te si tu pe loturile nationalelor de la Mondial, pai pe la echipele astea de mana a doua zi-mi si tu cam cati vezi din campionatul intern, ca sunt 5-6 prin tot lotul. La noi e exceptie, suntem mai destepti, peste jumate sunt din Liga I. A ajuns Budescu vedeta nationalei, cu 20 kg in plus si nu e chemat Maxim, ca n-are tot atatea minute. Mai nou e de rau sa ai concurenta la un nivel inalt, e bine sa fii vedeta prin ligi de semiamatori.

fancraiova
fancraiova  •  14 Iulie 2018, 09:55
Postat de steaua1986forever pe 13 Iulie 2018, 22:02

Da, mult mai bun e Pantilimon, e de vreo 5 ani prin Anglia si are 2 meciuri si alea in Cupa.

De ala nu mai vorbesc

344018929370831
Adrian Nistor  •  14 Iulie 2018, 07:24

capitanul...nationalei !!! cu asfel de jucatori, cu burleanu la federatie nu veti mai vedea nicicand Romania la vreun turneu final.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează