INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Dezvăluiri incredibile! Patronul lui PAOK ar face jocurile lui Putin: a folosit huligani pentru a provoca scandal într-o țară vecină!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 21:20

Controversatul Ivan Savvidis, patronul rus al lui PAOK Salonic, e în mijlocul unui scandal imens pe plan internațional. 

Fost membru în parlamentul rus și considerat apropiat al regimului Putin, Savvidis este acuzat că ar fi încercat să saboteze pactul dintre Macedonia și Grecia privind schimbarea numelui țării cu capitala la Skopje.

Concret, patronul lui PAOK ar fi plătit în jur de 300.000 de euro mai mulor ultrași ai lui Vardar Skopje și membri ai unor organizații radical naționaliste pentru a participa la protestele ce au avut loc în Macedonia. 

De ce implicarea lui Savvidis este incredibilă

Salonicul este capitala provinciei grecești Macedonia, care este motivul pentru care grecii cer schimbarea numelui țării omonime. Guvernul grec a ajuns în ultimele săptămâni la un acord cu guvernul macedonean, iar Macedonia își va schimba numele în "Republica Macedonia de Nord" pentru a evita confuziile. 

Interesant este că guvernul de la Atena a acuzat și a expulzat doi diplomați ruși care ar fi fost spioni de la Moscova însărcinați cu subminarea negocierilor istorice dintre Grecia și Macedonia! Regimul de la Moscova a negat acuzațiile, dar a aplicat același tratament asupra a doi diplomați greci. 

Rus și el, Savvidis a dat apă la moară speculațiilor privind o eventuală "misiune" de la Moscova.  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
830943710275518
Razvan Radescu  •  17 Iulie 2018, 10:28

E si cetatean rus,asta au vrut sa spuna.Dar ce te poti astepta de la unul care umbla cu revolverul la brau?..Un interlop,'crescut'la scoala oligarhilor k.g.b-isti rusi,bine struniti de papusarul Vova...De admiratori nu duce lipsa ,sau cum bine a spus Stalin parca,'idioti utili...Folosesc argumentul ca,vezi Doamne!,nu primesc emigranti.'Maskva i Leningrade' *** de ***,***,***,***,***&more ..astia se roaga doar cu fata spre ***,bai iubitorilor de Putin...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  17 Iulie 2018, 08:20

Mai idiotilor spalati pe creier voi o tot dati cu rusii cand pericolul real pentru Europa sunt *** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216443551778549
Petru Bogatu  •  16 Iulie 2018, 23:41

Savvidis nu-i rus. Este etnic grec născut în Federația Rusă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează