SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

BRD Bucharest Open. Revelația tenisului din România, Andreea Roșca, a trecut prin momente dificile: "Medicii mi-au spus că ar trebui să uit de tenis!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 17:30

Andreea Roșca (19 ani, 260 WTA), revelația anului în tenisul românesc, a participat în premieră pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open și povestește momentele dificile din carieră. 

Performanțele remarcabile obținute în 2018, culminând cu titlul de la ITF Torino obținut săptămâna trecută (Vezi detalii AICI), i-au adus Andreei Roșca un wildcard pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open. A fost eliminată în primul tur, după un meci lung în fața marii speranțe a tenisului din Statele Unite ale Americii, Claire Liu (170 WTA), scor 6-4, 3-6, 4-6. 

"În 2016 am avut o ruptură de tendon și m-am operat. Medicii mi-au spus că ar trebui să uit de tenis. Dar am reușit să mă recuperez, după ce făceam și câte 5 ore de recuperare pe zi. După patru luni am început să merg, după șase luni să joc din nou. Dar anul acela a fost pierdut.

La un moment dat m-am și lăsat de tenis. Apoi am avut câteva probleme de familie, a fost o perioadă grea.", a declarat Andreea pentru Treizecizero.ro.

Modelul Simona Halep

Andreea nu privește cu invidie performanțele celorlalte românce. Din contră, performanțele Simonei Halep sunt un factor în plus de motivație. 

"Mă ambiționează când văd jucătoarele românce că muncesc și reușesc. Nu simt o presiune sau o încărcătură, le iau ca exemplu. O admir mult pe Simona Halep, pentru că e foarte puternică, și emoțional, și fizic. Muncește foarte mult și o apreciez enorm pentru asta. Îmi place mult, mult cum luptă pe teren, e admirabil", a precizat Roșca.

Vezi și: SIMONA HALEP. FOTO GENIAL! Liderul WTA s-a antrenat astăzi pe terenul "Simona Halep"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
145402515819919
Sanda Tudorica  •  25 Iulie 2018, 06:25

Am văzut-o pentru prima oară în meciul cu Liu...concluzii: 1-are talent cu carul 2- loviturile ei sunt limpezi şi foarte personale 3-dacă e ajutată pe mai multe planuri, în doi ani e între primele 50 în WTA! Dumnezeu cu ea!

sakamoto
sakamoto  •  19 Iulie 2018, 19:40

Ce bine ca mai exista cate o tenismena, care o apreciaza pe Simona Halep-chiar si de la distantza-pt eforturile uriashe, pe care le face. Cine stie, poate intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, in tenisul romanesc, vor exista si alte fete care vor munci din greu la sala de fortza. Cu cit mai repede, cu atit mai bine. Deocamdata la sala de fortza exista un BAU BAU mare, care le papa pe fetele-din tenis-care se ratacesc acolo. Doar Simona munceste acolo, ajutata de Cahil. Restul fetelor noastre sint adepte ale zicalei:munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni. Pina cind?

merace
merace  •  19 Iulie 2018, 18:37

Despre medici, numai de bine! Iau si ei un ban sa puna un diagnostic. Daca il pun gresit, si bolnavul scapa, e miracol divin! :D hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează