SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

BRD Bucharest Open 2018 // Ion Țiriac nu le știe pe româncele de la Bucharest Open: "Regret, nu le cunosc pe fetele astea"

Elena Gabriela Ruse (cu fața) și Jaqueline Cristian. FOTO: facebook.com/pg/brdbucharestopen
Elena Gabriela Ruse (cu fața) și Jaqueline Cristian. FOTO: facebook.com/pg/brdbucharestopen

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 20:25

Ion Țiriac (79 de ani) a fost prezent în aceste zile la turneul de tenis de la București și a surprins pe toată lumea azi, când a vorbit despre jucătoarele din România.

Întrebat de un reporter ce jucătoare are reverul mai bun, dintre Jaqueline Cristian (20 de ani/208 WTA) și Gabriela Ruse (20 de ani/182 WTA), Țiriac a răspuns: "Regret, dar nu le cunosc pe fetele astea. Sunt multe fete care joacă bine, păcat că nu avem mai multe turnee".

Ion Țiriac a vorbit și despre meciul de ieri câștigat de Sorana Cîrstea în fața ucrainencei Maryna Zanevska (166 WTA), scor 6-2, 7-5, care s-a terminat la ora 00:40. Detalii AICI!

"Eu vin dintr-o clasă diferită, de la minimum 4 ore de tenis pe zi. Dacă nu ești pregătit să joci 4-5 ore pe zi, degeaba. Mulți pot juca și a doua zi, puțini și a treia zi. Dacă te antrenezi 4 ore, meciul de două ore ți se pare o glumă", a adăugat Țiriac.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gizeh
gizeh  •  21 Iulie 2018, 14:15

moşu' nu le cunoaște ... în privat.

ionion
ionion  •  21 Iulie 2018, 12:42

De fapt, Tiriac incearca sa le invalideze pe fete, sa le faca sa se simta mici si neinsemnate. Asta, printr-o afirmatie aruncata asa, ca si cum nu ar vrea sa spuna nimic negativ. Si ca si cum noi nu am sti ca el stie ce spune.

ionion
ionion  •  21 Iulie 2018, 12:15
Postat de Gyr Gyr pe 21 Iulie 2018, 11:27

NU-I NIMIC NEA TITI IONESCU! CHIAR NU SE DARIMA CERUL PENTRU CA O CUNOSTI PE FERENTZ PE ANDREEA MARIN SI PRIMESTI INVATAMINTE LA GREU DE LA LAURETTE. ASTEA SINT FETE DE FETE NU BUZARNESCU CARE CHIAR S-A RIDICAT DIN PROPRIA-I CENUSA. UN OM COLOSAL. UN OM CARE ESTE MAI MULT DECIT UN ROMAN BUN AJUTATA DE UN MARE DUMNEZEU . RESTUL GAINI DE DOI LEI CU IFOSE IAR TU TITI SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST! AZI E SIMBATA SI AI UN MESAJ DE LA LAURETTE " VIATA FARA POEZIE E PUSTIU."

Imi place ironia:) Good for you!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează