INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA AUSTRIEI

VIDEO Debut de senzație pentru Andrei Ivan la Rapid Viena! A marcat două goluri și a celebrat în stilul caracteristic

Foto: facebook.com/skrapid
Foto: facebook.com/skrapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 11:30

Andrei Ivan (21 de ani) a debutat într-un meci oficial pentru Rapid Viena în victoria din primul tur al Cupei Austriei, vs Kufstein, echipă din liga a treia, scor 5-0.

Atacantul român a marcat două goluri. A deschis scorul în minutul 5 cu un șut cu latul din interiorul careului la colțul lung și a stabilit rezultatul final în minutul 62 când a primit o pasă în fața porții.

După prima reușită, Ivan a sărbătorit golul cu o tumbă pe spate, așa cum o făcea și când juca la U Craiova.

Celelalte goluri au fost înscrise de Berisha ('19) și Alar ('34, '58). 

Andrei Ivan e împrumutat de Rapid Viena de la Krasnodar, formație care l-a cumpărat în 2017 de la U Craiova în schimbul a 3 milioane de euro.

Ivan mai are contract cu FC Krasnodar până în 2022 și e împrumutat la Rapid Viena până la finalul acestui sezon.

1.200.000 €e cota de piață a lui Ivan, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
alexzece
alexzece  •  21 Iulie 2018, 18:43
Postat de observator_federal pe 21 Iulie 2018, 14:41

De Rapid Vienna a mai auzit lumea... de "FC Fcsb" mulți se îndoiesc și că poate să existe cu adevărat, nici ca glumă nu merge (tot proastă este).

Nu stiu,eu tin cu echipa aia care are 20 de titluri.Chiar, CSU e adevarata Universitatea acum?Un produs suta la suta PSD,stim bine ca CSU nu este Universitatea Craiova. ;)

steffanel
steffanel  •  21 Iulie 2018, 18:23

Cel mai interesant aspect e legat de starea gazonului care arata impecabil la o echipa din liga a 3-a.

maxp
maxp  •  21 Iulie 2018, 15:59
Postat de Popa Basca pe 21 Iulie 2018, 13:46

Dacă, pe lângă lotul actual, Craiova i-ar avea și pe Ivan, Baluță și Vatajelu, ar câștiga la pas campionatul. Sunt jucătorii lor, pe care i-au vândut unor echipe de duzina, ca și cum Craiova nu mai are nici un obiectiv în fotbalul romanesc. Dacă tot au încasat doua milioane pe Screciu, de ce nu au dat 1,2000000 pe Andrei? Pe Ion Oblemenco, în fata frumoasei galerii a Craiovei, Andrei ar fi făcut sa plângă mulți portari adverși.

Daca FC Arges nu ii vindea pe Coman, Mutu, Tanase, Stancu, Neaga, luau cateva titluri si dupa anii 2000. Dar i-a vandut. Nu prea ai cum sa tii jucatori care se remarca cu forta in Liga I, nu e vorba ca vrei neaparat sa-i vinzi, dar vor ei sa plece. Deci nu o poti lua asa.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează